JOB: Pædagogisk leder til aktivitetsplatform for piger mellem 14-17 år

Pædagogisk leder til ny aktivitetsplatform for piger mellem 14-17 år

I AskovFonden KBH+ arbejder vi med og for unge. Gennem kultur, fællesskaber og mangfoldighed skaber vi sammen vejen til en bedre fremtid. KBH+ er et sted for unge, som vil udvikles, nå deres drømme, starte på en frisk eller har brug for et arbejde. Vi danner sammen rammen for fællesskaber, hvor det er en værdi at være forskellige, fordi vi skal inspireres af nogen, der ikke ligner os selv. I KBH+ findes et kulturmiljø, som de unge selv er med til at forme, og hvor musik, kreativitet, visuel kunst, teater og bevægelse er platformen for fortællinger, udvikling og aktiv ungdomsdeltagelse.

I KBH+ samler vi alle muligheder for den unge under et tag. Vi tiltrækker og involverer unge mellem 16 og 30 år gennem kulturelle projekter. Kulturen kan være en motivation for at engagere sig i KBH+, en indgang til fællesskabet eller et fælles tredje, hvor vi kan udføre det socialpædagogiske arbejde, det kræver for at nogle unge inkluderes i det etablerede samfund.

Alle ansatte i huset er relationspersoner. Deres rolle er at lytte, udfordre og støtte unges empowerment-proces og bidrage til, at unge erkender nye muligheder og over tid begynder at orientere sig mod disse. Vi gør alt for at forstå hvem de er, respektere dem, lytte til deres drømme og give dem mandat og medbestemmelse.

 

Din opgave i KBH+

Som pædagogisk leder står du i spidsen for vores nye indsats for unge kvinder. Vi skal ligeledes ansætte en deltidsmedarbejder, som skal være med til at drive indsatsen sammen med dig. Du skal ud over at være sammen med de unge have fokus på visioner for platformen og den daglige drift. Du skal være indstillet på primært at arbejde eftermiddags- og aftentimer.

 

VI FORVENTER, AT DU HAR FØLGENDE FAGLIGE KOMPETENCER:

en pædagogfaglig uddannelse

bred praksiserfaring i arbejdet med unge

erfaring med at arbejde med medinddragelse af unge

erfaring inden for et eller flere af vores kerneområder: Kultur, kulturforståelse, det gode ungdomsliv, socialfagligt arbejde med udsathed, uddannelse og beskæftigelse blandt unge

 

PERSONLIGE KOMPETENCER:

en særlig interesse for og evne til at arbejde med relationer i målgruppen

samarbejdsorienteret på tværs af fagligheder

engagement og personligt drive

gode kommunikative evner

god til at navigere i åbne rammer, da vi arbejder efter agile projektledelsesmetoder

du må gerne have erfaring i arbejdet med musik, men det er ikke et krav

 

LØN- OG ANSÆTTELSESVILKÅR:

Stillingen er på fuld tid og løn forhandles ved ansættelse inden for Børne- og Ungdomsforvaltningens gældende rammer. Tiltrædelse den 1. januar 2019 eller snarest derefter.

 

YDERLIGERE OPLYSNINGER:

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Direktør Lene Stavngaard på mail lene.stavngaard@askovfonden.dk.

Din ansøgning skal være hos os senest tirsdag d. 20. november kl. 12:00

Du søger stillingen her

Ansættelsessamtaler bliver afholdt i uge 47/48.

 

Læs mere om KBH+ her

Ledige stillinger i AskovFonden