Styrket faglighed gennem kurser, foredrag og workshops
Menu
Søg
Søg

Populære søgninger

ASPA

PSYKISK FØRSTEHJÆLP PÅ ARBEJDSPLADSEN

Psykisk sårbarhed og sygdom kan ramme os alle, og er blandt de mest belastende sygdomme. Sygefravær, som er psykisk betinget, er den største grund til fravær fra arbejdspladsen. Derfor er det en god investering at lære at yde psykisk førstehjælp

Kategorier: Psykisk sårbarhedSocial inklusion
Pris3.400 kr./person DKK
VarighedDen 25. og 26. september 2017 fra kl 9 til 15 begge dage

ANSÆTTELSE AF MENNESKER PÅ KANTEN AF ARBEJDSMARKEDET

ASPA

Workshoppen tager udgangspunkt i AskovFondens Socialpsykiatris egne erfaringer med at skabe fleksible arbejdspladser til mennesker med psykiske sårbarheder i alle aldre. Workshoppen inddrager erfaringer fra de mennesker, som er/har været hos os.

INDHOLD I-/FORMÅL MED WORKSHOPPEN:
I får inspiration til opstart- eller videreudvikling af fleksible beskæftigelsesindsatser med konkrete eksempler fra vores hverdag, hvor vi beskæftiger mennesker i job med løntilskud til førtidspensionister, praktikker, afklaringsforløb, frivillige mv. med psykiske sårbarheder.

Jeres egne erfaringer kommer i spil og med indsigt fra de mennesker vi skaber beskæftigelse for, idéudvikler vi sammen på, hvordan I konkret skaber arbejdsplader, der kan rumme mennesker med psykiske sårbarheder.

HVAD FÅR DU KONKRET UD AF WORKSHOPPEN:

  • Du får ideer til- og nye muligheder for at arbejde videre med en beskæftigelsesindsats, der kan favne mennesker med psykisk sårbare ansat på forskellige vilkår (løntilskud til førtidspensionister, praktikker, afklaring, frivillige mv.)
  • Du får konkrete eksempler på cases fra vores hverdag, så det bliver tydeligt, hvordan en sådan indsats kan bygges op og bruges i jeres kontekst
  • Du får viden om hvordan støtteforanstaltninger såsom mentorordning og personlig assistance kan benyttes

Det vil være muligt at udvide pakken til flere opfølgende møder, hvor vi med vores erfaring kan støtte en videreudvikling af jeres fleksible arbejdsplads.

MÅLGRUPPE:
Kommunale tilbud, social-økonomiske virksomheder, kommuner, private virksomheder, NGO’er.

UNDERVISER:
Kristina Bodenhoff, som er leder af ASPA samt en medarbejder, som er/har været i beskæftigelse hos ASPA.

Kristina Bodenhoff er oprindeligt uddannet murersvend og socialpædagog, og er i dag daglig leder af AskovFondens Socialpsykiatri (ASPA). Kristina har 30 års erfaring og læring i forhold til mennesker med psykiske sårbarheder. Kristina har været drivkraften bag udviklingen af ASPAs to virksomheder (en café og en genbrugsforretning) som tilbyder beskæftigelsesforløb for ca. 25 psykisk sårbare mennesker ansat på forskellige vilkår.

Pris: 3.100 kr./deltager*

Dato/tid: Den 20. september fra kl 9 til 12

Sted: AskovFonden

Type: Workshop

Maks. deltagere: 20

Forplejning: Kaffe/the og kage

*Prisen er excl. moms

BESTIL PÅ

Tlf.: 24 82 03 02 E-mail: kursus@askovfonden.dk

Relaterede kurser

ASPA

PSYKISK FØRSTEHJÆLP PÅ ARBEJDSPLADSEN

Psykisk sårbarhed og sygdom kan ramme os alle, og er blandt de mest belastende sygdomme. Sygefravær, som er psykisk betinget, er den største grund til fravær fra arbejdspladsen. Derfor er det en god investering at lære at yde psykisk førstehjælp

Kategorier: Psykisk sårbarhedSocial inklusion
Pris3.400 kr./person
Dato/tidDen 25. og 26. september 2017 fra kl 9 til 15 begge dage
X

Tak for din tilmelding

Foreslå et kursus

Føler du at vi mangler at tilbyde et kursus er vi altid lydhøre over for nye idéer.

Hov! Nogle felter mangler at blive udfyldt.

Tak for dit forslag