KURSUS: ER DIN ORGANISATION KLAR TIL SOCIALE INVESTERINGER?

I AskovFonden har vi arbejdet målrettet med Sociale Investeringer igennem de sidste par år. Vi har indsamlet viden og erfaringer fra vores indsatser, så vi er rustet til det paradigmeskift vi oplever på det sociale område.

Derfor afholder vi nu et endagskursus, som har til formål at hjælpe din organisation med at blive klar til at arbejde med Sociale Investeringer.

DATO: Tirsdag den 9. oktober

TIDSPUNKT: 09:00-16:00

PRIS: 1500 kr. per deltager ex. Moms

 

Vi tror på, at alle vinder når ingen taber og vi deler gerne ud af vores viden. Derfor inviterer vi til denne udviklingsdag, hvor du kan blive klogere på, hvad sociale investeringer er, din og andre aktørers rolle i økosystemet og hvordan I som organisation bedst kan positionere jer i forhold til fremtidige investeringer.

Programmet byder på en blanding af skarpe oplæg fra AskovFondens Videnscenter og vores samarbejdspartnere, præsentation af konkrete cases samt øvelser, der opkvalificer de deltagende, således at en konkret investering kan være næste skridt på vejen.

Der vil blive serveret frokost på dagen.

Læs mere og/eller tilmeld dig her

 

I Videnscentret tilbyder vi endvidere hjælp med en lang række ydelser. Med AIM som ramme for praksisnær dokumentation og evaluering, hjælper vi virksomheder og organisationer med organisatorisk og forretningsmæssig udvikling så i kan dokumentere og kommunikere hvad i gør, hvorfor jeres indsats virker, hvordan i gør det og hvilken effekt jeres indsats har hos målgruppen. Dette kan du læse mere om her

 

ASKOVFONDEN FORKLARER OM SOCIALE INVESTERINGER I EN PIXI UDGAVE