Roskilde Festival

AskovFonden er i samarbejde med Roskilde Festival med til at bygge bro mellem udsatte unge og andre festivaldeltagere og dermed med til at skabe større forståelse, rummelighed og nye fællesskaber for mennesker, som lever i udenforskab.

 


AskovFonden er så privilegeret at være med som partner på årets Roskilde Festival. Under teamet ”Equality – Stand Up For Your Rights” har vi haft workshops og pop-up events, hvor vi blandt andet har diskuteret køn og kulturel lighed, sundheds- og kropsidealer og hvad fællesskaber har af betydning. Vi har haft mere end 30 daglige brugere af AskovFonden med, og de har på imponerende vis styret og præsenteret vores events med sikker hånd, trods deres sårbarhed og for nogens vedkommende angst, depression og andre sårbare følelser.

Her kan du se et udvalg af hvilke arrangementer AskovFonden præsenterede på #RF17 i år:

Drømmeworkshop

Feministisk våbenhvile: Kan man tegne en feminist?

Pop-op: Gratis For Alle – Men Også For Dig?

Tesalon: Kultur for alle? – Det Er faktisk ikke så svært.

Relationel velfærd og lighed i samfundet

 

AskovFonden giver vores brugerne mulighed for at føle sig hørt i samfundet. Det gør vi blandt andet ved at tilbyde et trygt fællesskab i det kreative arbejde før og under Roskilde Festivalen. AskovFondens aktiviteter går på tværs af vores afdelinger, og vi har fokus på styrken i det fælles engagement som unge i Danmark har.