Roskilde Festival

AskovFonden er i samarbejde med Roskilde Festival med til at bygge bro mellem udsatte unge og andre festivaldeltagere og dermed med til at skabe større forståelse, rummelighed og nye fællesskaber for mennesker, som lever i udenforskab.

AskovFonden er så privilegeret at være med som partner på årets Roskilde Festival. Under teamet ”Equality – Stand Up For Your Rights” har vi haft workshops og pop-up events, hvor vi blandt andet har diskuteret køn og kulturel lighed, sundheds- og kropsidealer og hvad fællesskaber har af betydning. Vi har haft mere end 30 daglige brugere af AskovFonden med, og de har på imponerende vis styret og præsenteret vores events med sikker hånd, trods deres sårbarhed og for nogens vedkommende angst, depression og andre sårbare følelser.

Her kan du se et udvalg af hvilke arrangementer AskovFonden præsenterede på #RF17 i år:

Drømmeworkshop

Kom til drømmeworkshop, hvor vi i fællesskab dykker ned i vores drømme for køn. Workshoppen har til formål at åbne op for vores tanker og drømme om køn i vores samfund.
Vi vil blandt andet snakke om hvordan køn fremstilles i mainstream medier og forsøge at formulere nogle fælles drømme om hvordan vi kan tænke køn på en anden måde.

Sted: Rising City – Dreamcatcher (lille spejltipi)

Tilmeld dig her

Feministisk våbenhvile: Kan man tegne en feminist?

Kom til samtale- og tegnesalon, hvor vi sammen gennem dialog bliver klogere på hinandens positioner, kampe og drømme: Hvordan er du feminist?
Hvilken type feminist er du og har du mere ret til at kalde dig feminist end andre har?
Hvem styrer den feministiske dagsorden?
Er vi midt i en feministisk fløjkrig? Hvad dækker feminismen egentlig over…?

Sted: Rising City – Dreamcatcher (lille spejltipi)

Tilmeld dig her

Pop-op: Gratis For Alle – Men Også For Dig?

Hvilken mad er du berettiget til? AskovFonden laver et uretfærdigt lykkehjul, hvor du kan vinde mad og snacks til dine tømmerbobz. Mød os i et bycenter nær dig.

Tilmeld dig her

Tesalon: Kultur for alle? – Det Er faktisk ikke så svært.

Har alle lige muligheder for kulturelle oplevelser? Kan du tage på festival, hvis du har angst? Hvorfor? Hvorfor ikke?
Det er nogle af de spørgsmål vi ved hjælp af personlige historier, musik og debat vil forsøge at svare på.
På årets Roskilde Festival byder vi på te og et event med kulturel lighed som omdrejningspunkt. i Camp Fu i Dream City, H56. Gå efter den røde pavillion med de store drager.

Tilmeld dig her

Relationel velfærd og lighed i samfundet

AskovFonden giver vores brugerne mulighed for at føle sig hørt i samfundet. Det gør vi blandt andet ved at tilbyde et trygt fællesskab i det kreative arbejde før og under Roskilde Festivalen. AskovFondens aktiviteter går på tværs af vores afdelinger, og vi har fokus på styrken i det fælles engagement som unge i Danmark har.