Ungdommens Folkemøde

8. og 9. september i Søndermarken i København

I år har vi valgt også at være aktive på Ungdommens Folkemøde den 8. og 9. september i Søndermarken på Frederiksberg hvor du kan opleve AskovFonden indefra ved at deltage i tasters fra de unges hverdag.

Vores stadeplads er en smeltedigel af de aktiviteter vi til dagligt afvikler med og for unge i København. Du kan deltage i alt fra yoga til en one-on-one socialrådgivning, fra beat poesi til kunstterapi, fra Folkekøkken til Job-LAB. Du kan reflektere sammen med andre unge og for et øjeblik blive en del af det alternative fællesskab der findes i Danmark. Hos os kan du på to dage opleve en komprimeret uges aktiviteter fra tre af AskovFondens afdelinger.

Stadepladsen er åben og bemandet begge dage fra kl. 9:00 – 15:00

De tre afdelinger som deltager på UFM er; KBH+, Askovhus og ASPA.

Workshop: Fra frustration til aktion – der er kortere end du tror

Pisser uddannelsesloftet dig af? Er du bange for boligsituationen i storbyerne? Er du bekymret for om du kan få et arbejde?

Hvordan reagerer du på de uretfærdigheder, du oplever i hverdagen? Alt for tit sidder vi på vores hænder og venter på at nogen gør noget. Vi læner os tilbage, fordi vi ikke ved, hvad vi skal gøre. Eller fordi vi tror, vi står alene. Er der mon nogen, der mener det samme som dig?

På AskovFondens workshop er vi aktionsdrevne og råber op. Workshoppen er et lynkursus i, hvordan vi skaber en aktion, der giver vores sag opmærksomhed og hvordan vi udfører den. Workshoppen har tre faser:

1) Idébrainstorm. Hvad er vores fælles største bekymring?

2) Planlægning af aktionen. Hvordan udtrykker vi os bedst? Banner, podcast eller rød maling?

3) Aktionen in action. Har vi modet? Slår vi igennem?

Workshoppen faciliteres af unge eksperter fra AskovFonden KBH+.