Gratis kulturaktiviteter i KBH+

Jeg hedder Allan Klie, og er koordinator for de forskellige kulturaktiviteter i AskovFondens KBH+.

Mit mål er at udfordre dig og dine kreative evner gennem forskellige workshops med professionelle fotografer, kokke, musikere, teaterfolk og dokumentarfilm-instruktører.

Du behøver ingen forhåndsviden, før du starter på vores workshops – og alt er gratis. Og du kan følge med i, hvad der sker og hvornår det sker på kbhplus.dk

 

allannavn

 

 

Det eneste du skal komme med er din nysgerrighed.

Mange tror, at kunst er for gamle rige mennesker, og at kreativitet er en musiklærer med blokfløjte og bongo tromme. Men hele vores hverdag er pakket ind i begge dele uden, at vi lægger mærke til det, og egentlig tænker over, hvad der er hvad. Fra plakaten på muren og musikken i øret til maden på restauranten og serierne på Netflix. Pædagog-medhjælperen er kreativ, når han selv digter en historie for ungerne, og et selfie kan være så kreativt taget, at det fortjener, at blive udstillet på Facebook. – og man er vel også kreativ, når man formår at snakke sig fra at betale i bussen, men næppe kunstner!!

Kreativitet bliver til kunst, når man selv synes det. Jeg synes, at det er noget super subjektivt og man definerer selv, hvornår kreativitet bliver til kunst. Jeg er fx meget kreativ selv, og synes mine egne malerier er kunst, men det er ikke sikkert, at en anden ville synes det samme og omvendt. Jeg vil sige; Hvis man rører andre med dét man skaber, så er det kunst! Kunst er mere end malerier eller andre fysiske ting. Sang, teater, spoken words, mad, design osv.

Sally El-hallak 23 år

For mig er kunst skabt af kreativitet. Det er en “ny” form, som på en eller anden måde får folk videre, fra hvor de stod, til et nyt sted. En ny videnskabelig opfindelse, en ny holdning, et nyt perspektiv, en provokation, i det hele taget et nyt bidragende element for nogen eller noget i verden. Fra a til b, i hvilken form, er det kun fantasien der sætter grænser for. Og måske er det ikke altid kunsten i sig selv, der er kunst, men processen i at lave kunsten der er kunsten. Eller begge dele.

Ida Kjær 21 år

I KBH+ tror vi på, at alle har fantasi og kreative evner, og har brug for et sted at udfolde det sammen med andre.

Vi tror på, at hvis man træner sine kreative evner og sin fantasi, bliver man bedre til at se andre veje i sin hverdag end dem, man ellers altid ville vælge.

Og vi tror på, at jeres kreativitet er nødvendig for vores samfunds fremtid.