AskovFonden KBH+ på Talk Town


I forbindelse med debatfestivalen Talk Town holder AskovFonden KBH+ eventen: Dialoggården

Alle er velkommen til at komme forbi Hovedbiblioteket fredag D. 19. maj fra kl. 10-17.

Til Dialoggården kan du dyrke dine drømme, reflektere over køn og privilegier eller strikke en rød strømpe, mens du tager et velfortjent hvil i en sækkestol i rolige omgivelser.

AskovFonden KBH+ indretter Hovedbibliotekets baggård, så den byder på rolige omgivelser med rum til dialog og refleksion.

I hele tidsrummet kan både børn og voksne bygge, tegne og forme deres drømme.

PROGRAM:

Kl. 12.00 – 14.00
Børne-separatistisk drømmeworkshop for skoleklasser, hvor de i fællesskab får mulighed for at dykke ned i deres drømme om køn.

Kl. 16.00 – 17.00
Kom til samtale- og tegnesalon, hvor vi sammen, gennem dialog, bliver klogere på hinandens positioner, kampe og drømme: Hvordan er du feminist? Hvilken type feminist er du og har du mere ret til at kalde dig feminist end andre har? Hvem styrer den feministiske dagsorden? Er vi midt i en feministisk fløjkrig? Hvad dækker feminismen egentlig over…?

Vi glæder os til at se jer!

TALK TOWN

Talk Town arrangeres af Kvinderådet i samarbejde med kulturproduktionskollektivet Indgreb og opstod i anledning af Danmarks værtskab for den internationale kvindekonference, Women Deliver i maj 2016.

Talk Town er en samtalefestival der handler om hverdagssexisme, køn, arbejde, kunst, sex, ligestilling, moderne feminisme – i det hele taget køns- og ligestillingspolitik.
Gennem en bred vifte af arrangementer ønsker festivalen at give plads til politiske dagsordener, nationaliteter, erfaringer og vinkler på køns- og ligestillingspolitik og derved blive et forum for nysgerrighed, netværksdannelse og dialog. Du kan se mere på deres facebook.