Advisory Board

Advisory Board for Sociale Investeringer

Formålet med AskovFondens Advisory Board for Sociale Investeringer er at styrke AskovFondens aktiviteter inden for Social Finance, Payment By Results, Collective Impact og Impact Investments, herunder Social Impact Bonds (SIB) med henblik på at skabe større fokus på dokumentation af konkrete resultater og gennemsigtighed om både det samfundsmæssige afkast og de budgetmæssige effekter i offentlige institutioner af sociale indsatser. Arbejdet skal dermed skabe bedre mulighed for langsigtet finansiering af de mest effektive sociale indsatser i Danmark.

Udover AskovFondens adm. direktør Helle Øbo sidder Mathias Kryspin Sørensen og Anders Oskar-Kjøller Hansen i boardet.

 

Mathias Kryspin Sørensen

Mathias har indgående ekspertise med finansielle forhold, offentlige-private partnerskaber (OPP) og samfundsøkonomiske beregninger. Mathias har været med til at pionere tankerne om Impact Investments, Social Finance og Social Impact Bonds (SIB) i Danmark. Mathias arbejder hos FIH Partners og har en baggrund fra bl.a. Finansministeriet, Økonomi- og Indenrigsministeriet og EY. Mathias er uddannet økonom fra Københavns Universitet (cand.polit.).

 

Anders Oskar-Kjøller Hansen

Anders har indgående ekspertise med impact investeringer, samfundsøkonomiske beregninger og Blended Finance. Anders har været med til at pionere tankerne om Impact Investments, Social Finance og Social Impact Bonds (SIB) i Danmark. Han arbejder for Nordic Development Corporation og har en baggrund fra bl.a. Finansministeriet, McKinsey og Copenhagen Economics. Anders er uddannet økonom fra Københavns Universitet (cand.polit.).

SIB-Anders-og-Helle