AMBASSADØRER - AskovFonden

askovfondens
AMBASSADØRER

askovfondens
AMBASSADØRER

askovfondens
AMBASSADØRER

askovfondens

AMBASSADØRER

Pilou Asbæk

Her kan du møde Pilou. Ud over at være skuespiller, er Pilou ambassadør for AskovFonden.

 

Målet med samarbejdet er for mig, at jeg gerne vil være med til at give mennesker, der er udsatte en stemme, også i samfundet. For jeg tror på, at vi vokser, når andre tror på os og ønsker os det bedste. Derfor vil jeg stille min erfaring til rådighed for de unge, som har haft en svær start her i livet. For når hverdagen er svær, er livet svært, og desværre er hverdagene dem, vi har flest af. Vi har brug for relationer – unge med ældre og ældre med unge på tværs af religion, etnicitet og seksualitet, for det er i mødet os imellem, at den her verden bliver relaterbar, at vi finder vores fællesnævnere… at vi finder vores stemme.

Pilou Asbæk

Lene Beier

Her kan du møde Lene. Ud over at være tv-vært og tidligere skolelærer, er Lene ambassadør for AskovFonden.

 

Grunden til at jeg er ambassadør i AskovFonden er, at jeg har en stemme, som jeg ønsker at bruge fornuftigt. Mit hjerte banker for mennesker, der er ensomme, unge som ikke føler, at de passer ind, og børn der ikke bliver set og rummet i vores samfund. Jeg er tidligere folkeskolelærer og har arbejdet med udsatte unge på en ungdomspension. Jeg har i det hele taget beskæftiget mig meget med børn i mistrivsel, så det falder ret naturligt også at ønske at være med til at gøre en forskel sammen med AskovFonden.

Lene Beier

Cecilie Lassen

Her kan du møde Cecilie. Ud over at være tv-vært og tidligere balletdanser, er Cecilie ambassadør for AskovFonden.

 

Da AskovFonden spurgte, om jeg vil være deres ambassadør, var jeg ikke i tvivl. Jeg kunne svare ja med det samme. Både fordi jeg synes, det er et fantastisk stykke arbejde, de gør, men også fordi jeg selv har prøvet at have brug for hjælp og ved, hvad det betyder at få den rigtige hjælp, på det rigtige tidspunkt.

Se mere her