Arv og testamente - AskovFonden

Du kan med din arv eller testamente
hjælpe udsatte børn i Danmark

Du kan med din arv eller testamente
hjælpe udsatte børn i Danmark

Du kan med din arv eller testamente
hjælpe udsatte børn i Danmark

Du kan med din arv eller testamente

hjælpe udsatte børn i Danmark

Ved at støtte AskovFonden, med hele eller en del af din arv, er du med til at give en lysere fremtid til udsatte børn i Danmark

Med et testamente kan du i højere grad selv være med til at bestemme, hvem der skal arve efter dig. Du kan også vælge at betænke velgørende organisationer som for eksempel AskovFonden.

Et testamente kan formuleres på forskellige måder alt afhængigt af, om du har arvinger, og hvordan du vil fordele dine værdier. Har du ingen arvinger, og har du ikke skrevet testamente, vil hele din arv gå til staten.

Du kan altså både give noget videre til dine efterladte og til velgørenhed. De fleste af dem, der betænker os, vælger at testamentere deres arv til AskovFondens generelle arbejde med at hjælpe udsatte i Danmark. På den måde kan vi bruge pengene, hvor de gør allermest gavn på det tidspunkt, hvor arven kommer til udbetaling.

 

Vælger du at betænke AskovFonden, kan du oprette et gratis testamente

Du opretter et gratis testamente hos Dokument 24 ved at trykke her: Opret testamente. Du skal nu besvare 12-15 spørgsmål online, hvorefter dit nye testamente er færdigt og straks sendes til dig pr. e-mail. Testamentet vil være skræddersyet til dig, og dine ønsker for hvordan dine værdier skal fordeles.

Hvis du ønsker at få juridisk rådgivning til oprettelse af dit testamente, kan du også få gratis rådgivning ved at ringe eller skrive til Dokument 24. Al rådgivning er gratis, og du vælger selv, om du ønsker at oprette testamentet efterfølgende.

Du er også meget velkommen til at kontakte AskovFondens økonomidirektør Lene Krunderup Jakobsen på lene.jakobsen@askovfonden.dk eller telefon 51 36 48 99, så guider vi dig igennem mulighederne.

Godt at vide om testamentariske gaver til AskovFonden

  • Du kan til enhver tid ændre dit testamente, fx hvis din livssituation eller formue ændrer sig
  • Du kan betænke både familie, venner og velgørenhed på samme tid i dit testamente
  • AskovFonden er fritaget for at betale boafgift til staten, så når du vælger at betænke os i dit testamente, går hele beløbet til at hjælpe udsatte mennesker i Danmark
  • Du kan testamentere både store og små beløb til AskovFonden. Det kan også være genstande, kunst, ejendom eller andet
  • Når du støtter AskovFonden, går 92% af pengene direkte til dem, der har brug for hjælpen. Kun 8% går til administration