AskovFonden etablerer nødtelefon

Den 23. marts valgte Statsministeren at forlænge den delvise nedlukning af Danmark frem til den 13. april. Det kan skabe forståelig usikkerhed og utryghed for mange af jer, der kommer i AskovFondens indsatser.

Ud over at vi holder vores indsatser åbent i den normale åbningstid, har vi fra i dag etableret en nødtelefon, som er åben alle hverdage fra kl. 9 – 22. Her kan du tale med en person, som kan rådgive dig og eventuelt hjælpe dig videre.

Nummeret er 35397242

Du har stadig mulighed for at holde dig orienteret om hvornår og hvordan de enkelte afdelinger er tilgængelige på hjemmesiderne og Facebook.

Se her hvordan du kan hjælpe

Du har mulighed for at hjælpe os med det arbejde. Det du kan gøre er, at melde dig ind i AskovFondens Venneforening. Det koster 200 kroner.

Bliv medlem af AskovFondens Venneforening

Pengene går til, at vi kan hjælpe med de mest udsattes umiddelbare behov.
Lige nu er det, at opretholde vores kriseberedskab, som skal være intakt med akut hjælp.

For at blive medlem skal du overføre 200 kroner via mobilepay på 156868. Husk at angive både dit mobilnummer samt CPR – eller CVR – nummer. Så er du med til at hjælpe de svageste og er medlem af AskovFondens Venneforening.

Hver gang der gives en donation til AskovFonden går 93 procent direkte til indsatserne, kun 7 procent går til administration.
OBS: De 200 kroner er som donation til et velgørende formål fradragsberettige

Pas godt på jer selv og hinanden.