AskovFonden har brug for din hjælp

AskovFondens venneforening

Fordi alle vinder når ingen taber

AskovFonden er en NGO, der udvikler løsninger på samfundets aktuelle sociale problemer. Vores løsninger bygger relationer til udsatte borgere i Danmark med det mål, at de får styrken og modet til at tage ansvar for deres eget liv og det samfund, de er en del af. I et samarbejde med AskovFonden går borgerne fra at være en omkostning til at blive et aktiv i og for samfundet.

Når du støtter AskovFonden, investerer du i de svageste i samfundet. Vidste du f.eks. at hver 5. dansker kommer i kontakt med psykiatrien, at 75.000 lider af en svær spiseforstyrrelse og at hvert 6. barn vokser op i en familie, hvor der er vold. Dette er blot nogle af de indsatser som AskovFonden arbejder med. Hver gang du giver en donation til AskovFonden går 93 % direkte til indsatserne, kun 7% går til administration.

Ved at støtte AskovFonden med en donation på minimum 200 kroner bliver du medlem af AskovFondens venneforening og hjælper os med at opnå status som indsamlingsorganisation. Det betyder, at vi kan ansøge om en væsentlig momskompensation. Vi skal modtage din donation senest fredag den 27. september, da vi skal indsende anmodningen til SKAT inden den 1. oktober.

På den måde er din donation ikke kun med til at støtte proaktive løsninger, som hjælper det enkelte menneske bedst muligt. Du er også med til at spare samfundet for mange af de udgifter der kan opstå, når man ikke får den rette hjælp i tide.

OBS: De 200 kroner er som donation til et velgørende formål fradragsberettiget.

De bedste hilsner

AskovFonden

Indbetalingen foregår via MobilePay (30736690) eller via bankoverførsel: Merkur Bank, Reg. 8401 Konto nr: 0004260438.

Du skal ved indbetaling angive enten virksomheden eller dit eget navn samt CVR/CPR nummer på overførslen.