AskovFonden på Ungdommens Folkemøde

AskovFonden er i år med på Ungdommens Folkemøde d. 7. og 8. september i Søndermarken. Foruden en stadeplads med spændende events fra fire afdelinger begge dage og en workshop om aktivisme fredag, inviterer AkovFonden også til performancen Bag om Lyset torsdag kl. 12.30-13.15 på Lille Scene.

Stadepladsen har åbent begge dage fra 9.30-17.00 og byder på alt fra morgenyoga under trækronerne, gode råd til, hvordan du passer på dig selv og dine venner, en drømmeworkshop, snak om pigeliv på Nørrebro og en pause fra det hele med podcast og perlepladelavning.

Så kom og vær med og oplev hvordan det er at være ung i AskovFondens afdelinger.

Om Ungdommens Folkemøde

Ungdommens Folkemøde er en demokratisk festival med stadepladser, workshops, events og ønsket om at give den danske ungdom plads til at udtrykke og udfolde sig.

Ungdommens Folkemøde er skabt af Ungdomsbureauet i samarbejde med næsten hundrede organisationer og en masse fantastiske frivillige. Ungdommens Folkemøde er inspireret af Folkemødet på Bornholm, men har skræddersyet UFM til alle dem der er unge – både af alder og af sind. Ungdommens Folkemøde er en anledning til at træde et skridt tilbage og tænke over de større sammenhænge i samfundet og samtidig en mulighed for at komme helt tæt på og kaste sig over konkrete problemstillinger.

Læs mere om Ungdommens Folkemøde