ASKOVFONDEN STRATEGI 2015-2017

FORDI ALLE VINDER NÅR INGEN TABER

Vision:

AskovFonden giver mennesker styrken og modet til at tage ansvar og ejerskab for eget liv, og det samfund de er en del af.

 

Mission:

Vi udvikler proaktivt relevante sociale løsninger, der skaber inklusion af udsatte i samfundet. Dette gøres på tværs af det offentlige, erhvervslivet og altid med det enkelte menneske i centrum.

 

AskovFondens kerneværdier

AskovFondens værdier er baseret på 70 års arbejde med at skabe proaktive sociale løsninger for mennesker, der står udenfor samfundet. Vi tror på, at alle mennesker er værdifulde, og kan bidrage til samfundets fælleskab. Vi tager afsæt i de mennesker, vi møder og tror på, at forandringer skal udvikles med udgangspunkt i en fælles forståelse for mål, metoder og formål.

  • Værdighed

Vi ved, at alle mennesker har brug for at høre til i et fælleskab, og vores fornemmeste opgave er at give mennesker troen på, at de er værdige og give dem mulighed for at blive en aktiv del af samfundet.

  • Evidens

Vi måler vores sociale arbejde ved at indsamle relevante data og dokumentere vores indsatser. Med denne viden justerer vi fremtidige indsatser, hvilket sikrer bedst muligt udbytte og værdi for både samfundet og den enkelte borger.

  • Passion

Vi brænder for mennesker og deres positive potentialer. Vi viser, at positiv forandring altid er mulig. Vi gør det sammen – med begejstring og forhåbning. Vi er nysgerrige og åbne. Vi stopper ikke, før vi har gjort vores allerbedste. Denne passion er omdrejningspunkt for alt, hvad vi gør.