AskovFondens afdeling KBH+ skaber spændende netværk

AskovFondens afdeling KBH+ har oprettet et netværksforum der hedder: KBH+ netværk som er en kreds af socialøkonomiske virksomheder, der på forskellige måder arbejder med at skabe social værdi på Nørrebro. Netværket gør det muligt for din virksomhed at drage gavn af andres unikke erfaringer med socialøkonomi, modtage fleksibel og kvalificeret rådgivning og blive en del af Askovfondens afdeling KBH+, som ligger på Ragnhildgade 1. Formålet er at styrke virksomhedernes sociale og økonomiske bæredygtighed gennem fleksibel rådgivning og professionel netværksdannelse.

Virksomhederne vil sammen med KBH+’s rådgivere sætte et realistisk mål for, hvordan deres virksomhed kan styrkes, og det vil teamet bag KBH+ Netværk supportere virksomhederne i at nå. Netværket er designet til, at virksomhederne selv kan tilpasse rådgivningen og emnerne til vidensevents og de fysiske rammer til dit individuelle behov, sådan at virksomhederne kan udvikle sig på sine egne betingelser!

Energishot er KBH+Netværks vidensdelingsevent, der afholdes på KBH+, Ragnhildgade 1. Hvert Energishot er baseret på de konkrete vidensbehov, der er udtrykt blandt KBH+Netværks socialøkonomiske virksomheder. Alle med interesse inden for social entreprenørskab er velkommen.

Kontakt os gerne for nærmere information: kontakt@kbhplus.dk