Askovhus: Bo billigt i hjertet af Nørrebro – Værelse til leje

Askovhus_bolig_1

Vi søger:

En kvindelig studerende til en 2-værelses delelejligheder på indre Nørrebro. Lejlighed skal deles med 1 anden, der er i gang med efterbehandling i AskovFondens afdeling Askovhus for en spiseforstyrrelse. Du vil blot skulle bo i lejligheden på almindelige vilkår. Som person skal du være ansvarsbevidst, sød og rar samt kunne lide, at lejligheden er ren og pæn. Du må desuden ikke selv have psykiske sårbarheder, og det forventes at du spiser alsidigt.

Det er et must, at du er studerende og minimum 23 år gammel.

Vi tilbyder:

Et værelse på ca. 12 kvadratmeter med fælles bad, køkken og entre i hjertet af Nørrebro. Husleje er på 3100 kr. om måneden samt depositum på 3 måneders forudbetalt husleje med indflytning 1/9 2016.

Interesserede ansøgere kan kontakte Askovhus gennem:

Camilla.Fjellander@askovhus.dk

 

I Askovhus udvikler vi specialiseret social rehabilitering og behandling for borgere med svære spiseforstyrrelser. Vi yder hjælp til selvhjælp, støtter det enkelte menneske til at komme videre ud i livet og til at nå sine mål for tilværelsen. Vores mål er, at spiseforstyrrelse og selvskade får mindre plads i den enkeltes liv. Vi tror på, at det er muligt for det enkelte menneske at ændre sin livssituation på en måde, som fører til bedre livskvalitet og integration i samfundet.