ASKOVHUS SÆTTER FOKUS PÅ POLITIK

Der er folketingsvalg i år, og for mange kan det være svært at finde ud af, hvor man skal sætte sit kryds.

Derfor inviterer AskovFondens afdeling Askovhus alle beboere og medarbejdere til en politisk debat, hvor kandidater fra Venstre, SF, Konservative, Socialdemokraterne og Alternativet vil fortælle om deres politik og svare på spørgsmål.

“Alle vores beboere og medarbejdere får mulighed for at spørge ind til de emner, der berører netop dem. Vi håber, at det kan få vejen til stemmeboksen til at føles lidt kortere,” siger Line Sidenius, direktør i Askovhus.

 

Debatarrangementet finder sted torsdag den 4. juni kl. 16.30. Efter debatten har kandidaterne mulighed for at blive og spise sammen med beboerne.

For at sikre, at alle beboere i Askovhus har mulighed for at blive klogere på politik, afholdes også to mindre arrangementer tirsdag den 16. juni og torsdag den 18. juni.

Tirsdag den 16. juni kl. 9 får Askovhus besøg af to kandidater fra henholdsvis Venstre, Enhedslisten og Socialdemokraterne, og torsdag den 18. juni kl. 11 får vi besøg af en kandidat fra Venstre.

Efter de tre arrangementer er forhåbningen, at Askovhus’ beboere og medarbejdere alle er blevet lidt klogere på, hvor krydset skal sættes.