Askovhus tilbyder fagsupervision til kommuner og regioner

Som noget helt nyt tilbyder Askovhus fagsupervision. De seneste måneder har Askovhus været på besøg hos en lang række kommuner for at fortælle om vores tilbud til borgere med svære spiseforstyrrelser.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi har undervejs erfaret, at rigtig mange kommuner sidder med store udfordringer i forhold til målgruppen, fordi deres problemer er så komplekse. De efterspørger eksperter, som kan give fagsupervision, råd og vejledning.

Askovhus ligger inde med mange års erfaring med og viden om målgruppen, og vi vil selvfølgelig gerne imødekomme kommunernes efterspørgsel. Derfor tilbyder Askovhus nu fagsupervision til kommuner, regioner og private aktører, som arbejder med borgere med svære spiseforstyrrelser.

Askovhus har også tidligere givet gratis råd og vejledning over telefon til sagsbehandlere, som sidder med konkrete borgere. Det vil vi selvfølgelig fortsat gøre.

Hvis du vil høre mere om Askovhus’ tilbud om fagsupervision eller har brug for vejledning i forhold til en konkret borger, er du altid velkommen til at kontakte Askovhus’ direktør Line Sidenius på tlf. 23 43 72 42.