ASPA åbner når andre lukker ned – Ung i ASPA Fredag

AskovFondens Socialpsykiatri er et dag- og aftentilbud, hvor vi tilbyder en række forskellige aktiviteter, tilbud om socialt samvær og muligheder for både uddannelse og beskæftigelse.

Vi møder og taler med mange mennesker i vores hverdag og bliver på den måde klogere på, hvordan vores tilbud skal se ud, så det imødekommer de behov, der findes. Et af de behov er en mulighed for unge voksne psykisk sårbare voksne for at have et sted med trygge og fleksible rammer. Man kan komme og være som man er, samt være i et fællesskab, hvor vi er opmærksomme på hinanden og vil hinanden.

Vi ved fra mange af de unge, der benytter vores tilbud, at de kan være frustrerede over, at alt lukker ned kl. 16 hver fredag. Det eneste alternativ er caféer og barer, hvor ikke alle føler de kan være i forhold til det pres, der kan ligge hos unge mennesker i forhold til, hvordan man morer sig – typisk med alkohol som omdrejningspunkt.

Så vi ved, at der er en efterspørgsel, og dertil ved vi også, at mange af de andre steder, hvor det er muligt at komme som ung psykisk sårbar, ikke har åbent fredag aften.

Derfor slår vi i ASPA dørene op hver fredag fra kl. 16-21.30 på Griffenfeldsgade 35 for alle, der har lyst.

Vi kalder det for Ung i ASPA Fredag, og vi inviterer alle interesserede, psykisk sårbar eller ej. Man kan komme lige præcis, som man er.

Det bliver fredage, hvor unge kan komme, fordi de gerne vil noget med hinanden. Det kan være brætspil, banko, kultur-begivenheder og spisning – alle har mulighed for at byde ind og på den måde være med til at være en del af fællesskabet og få medejerskab i Ung i ASPA.

I dag fredag d. 2. oktober er åbningsdagen, og vi markerer det ved at rulle den røde løber ud og invitere inden for til åbningskage, alkoholfri bobler, aftensmad og quiz Vi har allerede nu en større gruppe af frivillige, der har det til fælles, at de gerne med deres forskellige ressourcer vil være sammen om at åbne fredag aften.

Link til aftenens åbning: https://fb.me/e/3xfKKbZtl