AskovFonden har sammen med Det Obelske Familiefond et tilbud til dig, der er ung og gerne vil være en del af et fællesskab

I WeekendFællesskabet kan du komme, lige som du er, og være en del af et trygt og inkluderende fællesskab. Her er der plads til dig, der har lyst til at hænge ud med andre unge i et rart, alkoholfrit miljø, hvor der bliver hyggesnakket, spillet spil, lavet krea-ting og hvad man ellers lige har lyst til. Om fredagen stabler vi et lille arrangement på benene sammen, f.eks. en påskefrokost, quiz-aften, optræden eller noget helt andet.

Det betyder meget for os, at du føler dig velkommen, præcis som den du er! Dette er et sted, du kan komme og slappe af og føle dig hjemme. Det er dejligt, når folk har lyst til at sætte gang i en aktivitet, og det er også helt okay, når man har behov for bare at være. Det eneste, vi forventer af hinanden, er at vi alle sammen sørger for at passe godt på hinanden, når vi er sammen.

WeekendFællesskabet holder til i ASPAs hyggelige cafelokaler på Griffenfeldsgade. I åbningstiderne, som du kan se nedenfor, vil døren være åben, så du kan gå lige ind i hyggen. Kom alene eller tag en med. Alle er velkomne.

WeekendFællesskabet åbner fredag den 9 juni. Vi håber, du vil komme og bidrage med dit selskab!

 

Hvad kommer der til at ske?

Første gang du kommer ind af døren, vil du blive taget imod af en af de frivillige, som vil byde dig godt velkommen. Om du har lyst til at deltage aktivt i, hvad end der foregår, eller hellere vil se lidt til fra sidelinjen er helt op til dig.

Du er velkommen til at droppe ind helt uanmeldt, ingen tilmelding påkrævet. Hvis du derimod synes, det er rart, at vi ved på forhånd, at du kommer, så kan du i dagtimerne skrive til nanna.hinchely@askovfonden.dk eller ringe på 44145649.

 

Hvornår

Fredag 17:00-21:30

Lørdag 16:00-21:30

Søndag 13:00-19:00

 

Hvor

Griffenfeldsgade 35 2200 København

I cafeen i stueetagen

Bare kom ind – døren er åben.

 

Se mere om Weekendfællesskabet her