BLIV EN DEL AF VOLDSOM KÆRLIGHEDS UNGEPANEL!

gruppefoto-af-ungepanel-marts-2015

Er du mellem 16-24? Brænder du for at få nye idéer og gøre en forskel? Har du lyst til at møde en masse dejlige mennesker og være med til at udvikle et socialt projekt? – Så har Voldsom Kærlighed brug for dig!

Voldsom Kærlighed er et projekt under AskovFonden som støtter unge i at leve et kærlighedsliv uden vold igennem en landsdækkende kampagne og behandlingstilbud til unge udøvere af vold. Vi søger nu frivillige til vores Ungepanel, som skal hjælpe os med at sikre, at projektet giver mening set med unges øjne.

Alle er velkomne i Ungepanelet! Du behøver ikke at have erfaringer med voldsom kærlighed – bare kom præcis som du er! Det vigtigste er, at du har mod på at dele dine holdninger og ideer i fællesskab med andre unge og give os feedback på projektet ud fra, hvordan DU tænker, det er at være ung. Du binder dig ikke til noget fast ved at møde op og kan deltage en enkelt eller flere gange.

Hvor?

Ungepanelet mødes ca. hver 6. uge kl. 17-20 på Struenssegade 9, 4. sal, på Nørrebro i København.

Brainstormløb-med-Ungepanel,-maj-2015

 

Hvordan kommer jeg med?

Hvis du vil være med i Ungepanelet, så skriv en besked til Voldsom Kærlighed på facebook eller skriv en sms til os på 30 88 88 66.

ungepanel

Vi glæder os til at møde dig.