Den 1. januar indtrådte Niels Milo Poulsen i AskovFondens bestyrelse

AskovFonden er glade for at byde Niels Milo Poulsen ind i bestyrelsen. Niels Milo er uddannet cand.scient.adm. med speciale i organisationsforandring og har over 19 års erfaring som direktør, både fra sin stilling som direktør i Halsnæs Kommune, som er en del af Frikommune netværket, og tidligere som både velfærdsdirektør og socialdirektør i Furesø Kommune.

Niels Milo har altid haft et særligt fokus på at skabe en sammenhængende og helhedsorienteret indsats for borgerne.  Ansvarsområderne har blandt andet omfattet familie-, social- og ældreområdet.

“Jeg har gennem årene arbejdet med udvikling af de kommunale velfærdsopgaver set fra flere forskellige perspektiver. Jeg er stærkt optaget af at kunne skabe en positiv forandring for de borgere, der har behov for hjælp fra det offentlige system. Jeg har gennem de seneste år arbejdet indgående med frikommunenetværket “én plan for en sammenhængende indsats sammen med borgeren”, som grundlæggende går ud på at vende systemet på hovedet og tage udgangspunkt i borgerens behov. Forsøget har allerede påvirket lovgivningen i en række henseender, og kommunerne laver masser af nye spændende helhedsorienterede opgaver på dette område. Jeg ser frem til at stille min viden til rådighed i AskovFondens arbejde og glæder mig til at træde ind i bestyrelsen,” siger Niels Milo Poulsen.

”Jeg er glad for at byde velkommen til Niels Milo i AskovFondens bestyrelse, da jeg mener han kan biddrage med vigtige viden, om den kommunale virkelighed, fra hans mange års erfaring.” siger Helle Øbo, Adm. direktør i AskovFonden. 

Privat bor Niels Milo Poulsen på Frederiksberg med sin hustru og yngste barn.

Mød AskovFondens bestyrelse her