Den 1. maj byder vi velkommen til to nye ansigter i AskovFondens ledelse

AskovFondens nye økonomidirektør hedder Lene Krunderup Jakobsen. Lene kommer fra en stilling som økonomichef på Experimentarium.

Lene har gennem sine tidligere ansættelser i blandt andet Red Barnet og Landbrug og Fødevarer haft fokus på projekt økonomi, økonomi rapportering til projektledere, ledelsen og bestyrelsen. Altid med fokus på at gøre en kompleks projekt økonomi forståelig for alle.

Privat er Lene 50 år, gift med Jakob og har to drenge på 15 og 17 år. Lene bor i Virum, dyrker motionsløb og har tidligere boet og arbejdet i Ghana.

Vi byder også velkommen til Jesper Andreasen, som ny leder af AskovFondens Børnehus.

Jesper kommer fra en stilling som pædagogisk leder af et børnehus i Sydhavnen, og har en bred pædagogisk erfaring indenfor både dag- og døgninstitutioner, normal- og specialområdet. Jesper er uddannet pædagog med en kandidat i pædagogisk sociologi og er næsten færdig med sin diplom i ledelse.

Privat er Jesper 42 år, har to børn på 8 og 11 år og bor på Nørrebro. Han har haft en kolonihave, har hilst på den japanske undervisningsminister og har været medlem af en børne- og ungdomsteaterforening fra han var 8-21 år. 

”Jeg glæder mig til at byde Lene og Jesper velkommen i AskovFonden. Med deres relevante baggrunde og erfaring, ser jeg frem til et frugtbart samarbejde”.  – Helle Øbo.