Drømmer du om at kunne strikke?

Drømmer du om at kunne strikke dine egne karklude, huer og veste? Eller blive en ægte grafittikunstner? Så kig på KBH+ facebook side, her har vi en række aktiviteter og arrangementer for dig der er mellem 18 og 30.

Her kan du se hvilke aktiviteter der er lige nu

KBH+ er et ungehus for dig der er nysgerrig på dig selv og andre. Her skabes der projekter og fællesskaber med kultur, kunst og bevægelse som katalysator. Her findes et kulturmiljø, som du selv er med til at forme. Vi bruger kreativitet, visuel kunst, teater, bevægelse, håndværk, mad og musik som platform for at finde ud af hvem vi er og hvad vi kan. Huset har særligt fokus på unge mellem 18-30 år – dog er alle velkomne!

Vores fysiske rammer er fundamentet for at kunne mødes og for at kunne skabe sammen. Vi har Café Plus, som er et stort lokale, der blandt andet bruges til poesiaftener, kreacafé, fællesspisning eller bare til et spil kort og en kaffe.

Huset rummer også ’Blackbox’, som inviterer til teaterstykker og andre performances. Lokalet ’Body & Soul’ har hver dag gratis aktiviteter som yoga, dans og improvisationsteater. Er du til musik eller podcast har vi et lydstudie og er du til styrketræning og boksning har vi GYM+, som er vores træningscenter.

Det vigtigste er, at det er dig, som er med til at skabe aktiviteterne! Lige meget om det er dig der er underviser, performer, har planlagt det, eller at du blot er deltager – så er du med til at skabe oplevelsen og fællesskabet.

Den 30. september starter vi et helt nyt kursus op. Det er over 8 uger og er helt gratis. Så drømmer du om at kunne strikke dine egne karklude, huer og veste, så er dette kursus noget for dig. Kurset er til dig, som er nybegynder, men som har mod på at prøve kræfter med strik. Formålet med kurset er først og fremmest, at det skal være sjovt og hyggeligt, og så opstår der forhåbentlig undervejs en kærlighed til strik. Vi starter i det små, så vi er sikre på, at alle kan være med og få en succesoplevelse! Jeg hedder Matilde, og jeg er 24 år gammel. Jeg blev selv grebet af strik under første corona lockdown og har siden elsket det og brugt det som en måde at koble af. Jeg glæder mig til at strikke med jer! Kurset er hver torsdag i 8 uger fra 16.30-18.30 fra d. 30. september-18. november Skriv en besked til 92 82 12 92, hvis du gerne vil være med!

Se mere om aktiviteterne i KBH+