Du kan starte i ASPAs HF Flex tilbud til august 2015

AskovFonden tilbyder gennem ASPA HF Flex til dig som gerne vil tage en HF uddannelse men har svært ved skolesystemet. HF Flex holder lige nu sommerferie, men starter op igen til august. og vi har stadig enkelte pladser på Samfundsfag C og Engelsk 0-B. Var det noget for dig?

Vi er tilbage fra ferie d. 24. juli. Hvis du har interesse, så ring til os efter ferien på enten 30681188 el. 51822173.

citater

I ASPA på Griffenfeldsgade kan du tage HF Flex, og ydermere få støtte og hjælp til alt fra koncentrationsbesvær og angst til studieteknik og eksamen. I vores tilbud indgår undervisning, lektiehjælp og støtte i forhold til din nuværende situation og behov.
Undervisning foregår i Griffenfeldsgade 35, 2200 Kbh N.  Der er 3 gange 2 timers undervisning i hvert fag ugentligt, og vi tilbyder lektiehjælp dagligt.

Det praktiske
Vi har åbent hver dag fra 9.30 – 15, og når der ikke er undervisning, kan du bruge ASPA som lektiecafé, til faglige og sociale arrangementer eller besøge vores café, der også fungerer som kantine og fællesområde for alle kursister. Som udgangspunkt er der 8 -12 kursister pr. hold.

Optagelse
For at blive optaget skal du være over 18 (eller snart fylde 18), og have minimum 9. klasse og dansk, engelsk og matematik på 10. klasses niveau. Hvis du modtager kontanthjælp skal jobcenteret bevilge betalingen til KVUC samt forløbet i ASPA – så tal med din sagsbehandler om det.
For mere information besøg venligst aspas.dk
AskovFonden ASPA’s HF Flex tilbydes i samarbejde med:
Københavns Voksenuddannelsescenter
KVUC FLEX
kvuc.dk

God sommer!