#ENERGISHOT DEN 8. DECEMBER

Den 8. december er der nyt #Energishot i AskovFonden.
Denne gang handler det om hvordan du kan forene social- og forretningsmæssig succes. Lars Jannick Johansen, adm direktør i Den Sociale Kapitalfond og Helle Øbo, adm direktør i AskovFonden styrer slagets gang og morgenmaden bliver igen leveret af Sidecar.

Se programmet her 

 

For dig der ikke har været til vores #Energishot før, så er det et format, hvor vi inviterer til vidensdeling fra morgenstunden. AskovFonden afholder 4-6 morgenmøder om året, hvor vi vidensdeler og diskuterer, hvad der rør sig indenfor social innovation. Vi kalder disse morgenmøder for #Energishots.

Programmet varierer fra gang til gang, men fælles for dem alle er, at vi starter kl. 8:00 med energigivende morgenmad, frisk juice og god kaffe. Imens vi spiser, fodrer 1-3 eksperter os med nyeste viden indenfor udvalgte kerneområder. Vi slutter kl. ca 9:30 efter debat og networking.

#Energishot henvender sig til politikere, fonde, ledere og andre, der beskæftiger sig med sociale problemstillinger og arbejder for at skabe bæredygtige sociale forandringer i samfundet.

Der er et begrænset antal pladser, så reserver din på: tilmelding@askovfonden.dk. Vi fylder op efter først til mølle-princippet.

 

logo-energishot