Askovhus i Sundhedsstyrelsens nye arbejdsgruppe

 

I AskovFondens afdeling Askovhus arbejder vi hele tiden på at give plads til medarbejdernes forskellige fagligheder. Koordinator Charlotte Humble Andersen er uddannet klinisk diætist og er lige blevet udpeget til at sidde i en arbejdsgruppe under Sundhedsstyrelsen. I går holdt hun oplæg om ernæring og spiseforstyrrelser for medarbejdergruppen.

Forløbsprogram for børn og unge med spiseforstyrrelser

Sundhedsstyrelsen har nedsat en ny arbejdsgruppe, som skal udvikle forløbsprogram for børn og unge med spiseforstyrrelser. Koordinator og klinisk diætist i Askovhus, Charlotte Humble Andersen, er udpeget til at sidde i arbejdsgruppen sammen med ca. 15-17 andre eksperter fra bl.a. DSS, KL og Danske Patienter.

Forløbsprogrammet for børn og unge med spiseforstyrrelser skal etablere en mere sammenhængende indsats blandt de involverede tværsektorielle aktører for også sikre den bedst mulige udredning og behandling med henblik på at forebygge behovet for medicinsk behandling.

Charlotte er udpeget som repræsentant for Dansk Selskab for Klinisk Ernæring, og arbejdsgruppen forventes at blive færdig i efteråret, så forløbsprogrammet kan offentliggøres i december 2017.

Du kan se mere om Askovhus her

Se også vores film