Festival d. 19. september i KBH+

Der er festival på Ragnhildgade den 19. september! Så sæt et stort kryds i kalenderen og tag dine venner under armen. Der kommer til at være forskellige aktiviteter, workshops og koncerter og det hele kommer til at foregå på den grafittibeklædte grund på Ragnhildgade 1. Du kan læse mere om aktiviteterne på festivalen ved at like KBH+ på Facebook.

Team 6 er i fuld gang med deres første projekt på AskovFondens Projektakademi. De 16 engagerede projektledere er i gang med at udvikle og prøve en masse af i dets læringsproces om kreative processer, projektplanlægning og samarbejde.

 

Astrid fortæller, hvordan det har været at starte: ”Jeg synes det har været positivt. De har været dejligt at møde de andre deltagere. Vi har fået meget kompetent undervisning”.

De har fundet deres indre planlæggergen frem og lagt deres kreative hjerner i blød for at skabe den sejeste og sjoveste endagsfestival. Kasper fortæller her om hvordan det går med an planlægge festivalen: ”Det går hurtigt. Vi har skullet tage hurtige beslutninger, fordi der er deadline om lidt. Efter vi har delt os op i grupper er det blevet mere målrettet. Det har været hektisk, men også ambitiøst – alle er virkelig på og vil gerne altmuligt med den festival. Der er vildt god energi, men det går bare virkelig hurtigt.  

Festivalen laves i samarbejde med KøbenhavnerTeamet og Københavns Musikteater.

billede2