FOLKEMØDE - AskovFonden

FOLKEMØDE
PÅ BORNHOLM

FOLKEMØDE
PÅ BORNHOLM

FOLKEMØDE
PÅ BORNHOLM

FOLKEMØDE

PÅ BORNHOLM

”Det er en katastrofe, at der ikke er sket noget som helst inden for den sociale velfærd siden 1998, og vi har brug for nye løsninger.”

– Marianne Jelved

Så klart sagde Marianne Jelved det, da vi på Folkemødet 2019 satte fokus på fremtidens velfærd. Men hvordan skal vi indrette os bedst muligt, så mennesker ikke falder ud over kanten, men i stedet bliver grebet i en velfungerende velfærdsmodel?

 

Folkemødet i 2022

AskovFonden er hvert år på Folkemødet på Bornholm. Vi har et stort telt på Kæmpestranden, nabo til TV2 og den gode kaffebod. Her afholder vi debatter og workshops. Hvis du kommer til Folkemødet, er du meget velkommen til at deltage i vores debatter, eller komme forbi til en snak.

Sammen med udvalgte samarbejdspartnere sætter vi hvert år fokus på social velfærd med forskellige temaer. I år er temaet KVALITET I SOCIALE VELFÆRDSLØSNINGER.

Vi byder på ikke mindre end 11 forskellige events og debatter sammen med Den Sociale Kapitalfond, Kammeradvokaten og Den Sociale Investeringsfond.

Det fulde program, hvor du kan se detaljer på alle events, bliver lagt op både her på siden, på vores sociale medier og i nyhedsbrevet i udgangen af april måned.

 

I 2021 havde vi fokus på, at på trods af at vi som samfund bruger 54 milliarder kroner om året på socialområdet, stadig ikke er blevet bedre til at bryde den negative sociale arv.

Vi talte med en række nøglepersoner på socialområdet omkring, hvad de tænker om denne kendsgerning og ikke mindst, hvad de selv vil gøre for, at det kan lykkes.

Du kan se videoen her

Stemningsbilleder fra tidligere Folkemøder

two columns style card
two columns style card
two columns style card
two columns style card
two columns style card
two columns style card

Her kan du se nogle af de vigtigste pointer fra tidligere Folkemøder på Bornholm

FREMTIDENS VELFÆRD 2019

SOCIALE INVESTERINGER 2018