Kvalitet i sociale velfærdsløsninger | Folkemøde 2022
Folkemøde

”Det er en katastrofe, at der ikke er sket noget som helst inden for den sociale velfærd siden 1998. Vi har brug for nye løsninger.”

– Marianne Jelved

Så klart sagde Marianne Jelved det, da vi på Folkemøde 2019 satte fokus på fremtidens velfærd. Men hvordan skal vi indrette os bedst muligt, så mennesker ikke falder ud over kanten, men i stedet bliver grebet i en velfungerende velfærdsmodel?

 

Kvalitet i sociale velfærdsløsninger

AskovFonden var igen i år på Folkemøde på Bornholm. Sammen med Den Sociale Kapitalfond, Kammeradvokaten og Den Sociale Investeringsfond Vi bød på 11 forskellige debatter og events. Alle med fokus på KVALITET I SOCIALE VELFÆRDSLØSNINGER.

 

I vores telt på Kæmpestranden J4 havde vi besøg af en række samarbejdspartnere, politikere, fonde og ikke mindst dem det handler om.

Vi talte om vigtigheden af relationer og fællesskaber. Hvordan vi bruger pengene bedre end vi gør i dag og ikke mindst om vigtigheden af at give mennesker der er udsatte den rette hjælp på det rette tidspunkt og på den måde hjælpe bedre, hjælpe flere og samtidig spare samfundet for en række følge omkostninger.

 

Stemningsbilleder fra tidligere års Folkemøde

two columns style card
two columns style card
two columns style card
two columns style card
two columns style card
two columns style card

Her kan du se nogle af de vigtigste pointer fra tidligere Folkemøder på Bornholm

FREMTIDENS VELFÆRD 2019

SOCIALE INVESTERINGER 2018