Kvalitet i sociale velfærdsløsninger | Folkemøde 2022
Folkemøde

”Det er en katastrofe, at der ikke er sket noget som helst inden for den sociale velfærd siden 1998. Vi har brug for nye løsninger.”

– Marianne Jelved

Så klart sagde Marianne Jelved det, da vi på Folkemøde 2019 satte fokus på fremtidens velfærd. Men hvordan skal vi indrette os bedst muligt, så mennesker ikke falder ud over kanten, men i stedet bliver grebet i en velfungerende velfærdsmodel?

 

Kvalitet i sociale velfærdsløsninger

AskovFonden er på Folkemøde på Bornholm. Sammen med Den Sociale Kapitalfond, Kammeradvokaten og Den Sociale Investeringsfond byder vi i år på 11 forskellige debatter og events. Alle med fokus på KVALITET I SOCIALE VELFÆRDSLØSNINGER.

Vi har et stort telt på Kæmpestranden plads J4, nabo til TV2 og den gode kaffebod. Hvis du kommer til Allinge, er du meget velkommen til at deltage i vores debatter, eller komme forbi til en snak.

 

Se programmet her

Det handler ikke om mere velfærd – men om bedre velfærd

I 2021 havde vi fokus på, at på trods af at vi som samfund bruger 54 milliarder kroner om året på socialområdet, stadig ikke er blevet bedre til at bryde den negative sociale arv.

Vi talte med en række nøglepersoner på socialområdet omkring, hvad de tænker om denne kendsgerning og ikke mindst, hvad de selv vil gøre for, at det kan lykkes.

Resultatet blev et handlingskatalog, som AskovFonden overbragte politikerne i forbindelse med folketingets åbning.

 

Se vores handlingsforslag her

Stemningsbilleder fra tidligere års Folkemøde

two columns style card
two columns style card
two columns style card
two columns style card
two columns style card
two columns style card

Her kan du se nogle af de vigtigste pointer fra tidligere Folkemøder på Bornholm

FREMTIDENS VELFÆRD 2019

SOCIALE INVESTERINGER 2018