Folkemøde den 16. – 19. juni

I næste uge drager AskovFonden på Folkemøde på Bornholm. Vi vil sætte fokus hvorfor det kan betale sig at investere i  mennesker, ikke kun på det menneskelige plan, men i høj grad også økonomisk.

Samfundet bruger hver år 40 mia. kr. på den sociale indsats i Danmark. Alligevel er det aldrig lykkedes at bryde den negative sociale arv. Hvad skal der til? Hvordan styrker vi den sociale indsats, og hvem har ansvaret?

Hvert eneste menneske der falder udenfor samfundet koster 12 mio. kr. 8,2 pct. i hver eneste årgang i Danmark får et liv i såkaldt udenforskab. Et udenforskab der samlet set koster samfundet 72,3 milliarder per årgang. Det er alvorligt mange penge, og uanset om man er for eller imod vækst i det offentlige, så må det være i velfærdsamfundets interesse, at vi forholder os til, hvordan vi bruger de penge, vi har. Kunne vi tænke og handle på en ny måde?

Faktum er: – Der bliver brugt 40 mia.kr. årligt på den sociale indsats i Danmark – Vi ved alt for lidt om effekterne af den sociale indsats. Mindre end 10 procent af de penge, som bliver brugt på metoder, har en dokumenteret effekt.

 

Se hele AskovFondens program her. Del også gerne de enkelte events, hvis du tænker at andre kunne være interesseret.

Vi præsenterer i år 10 arrangementer i vores telt på Kæmpestranden J37 og der vil være både debattter, Pop-up brunch, #Energishot, Workshops, Bruger beretninger, Ufordringer og flere andre ting.

Folkemøde Annonce ny