Folkemøde

”Det er en katastrofe, at der ikke er sket noget som helst inden for den sociale velfærd siden 1998, og vi har brug for nye løsninger.” – Marianne Jelved

Så klart sagde Marianne Jelved det, da vi på årets Folkemøde 2019 satte fokus på fremtidens velfærd. Men hvordan skal vi indrette os bedst muligt, så mennesker ikke falder ud over kanten, men i stedet bliver grebet i en sund og velfungerende velfærdsmodel?

På Folkemødet afholdt vi i fællesskab med vores partnere inden for Sociale Investeringer – Kammeradvokaten, Den Sociale Kapitalfond og EY -11 debatter, hvor vi sammen med politikere og fageksperter diskuterede, hvordan fremtidens velfærd skal se ud. Hvordan erhvervslivet kan bidrage og bidrager til den sociale bundlinje, om sociale investeringer kan bidrage til den sociale velfærd? Og hvordan flest muligt får, den rette hjælp, på det rette tidspunkt. For en ting er sikkert, vi har brug for at gøre tingene anderledes end vi gør i dag.

Vi debatterede hvordan vi gør det attraktiv og nemt for virksomheder at inkludere mennesker på kanten. Hvem der skal vise vejen, og hvad bliver de største trends i fremtidens velfærd?

Du kan stadig selv være med til at definere, hvad der er de største gamechangers i fremtidens velfærd via vores trendapp. Alt du skal gøre, er at downloade appen via enten Android eller App store. App’en hedder: Trendnavigator. Du logger ind med koden Fm19. Når du er logget ind, vil du blive præsenteret for en række valg, hvor du skal tage stilling til, hvad der bliver vigtigt i fremtidens velfærd. Du vælger ved at swipe til højre eller til venstre på din smartphone.

Få de vigtigste pointer fra de sidste 2 års Folkemøder på video