FORLØB FOR SPISEFORSTYRREDE HOLDER AFSLUTNING – NYT FORLØB TIL NOVEMBER

I dag fredag den 3. juli slutter anden omgang af Askovhus’ gratis rehabiliterings- og beskæftigelsesforløb for borgere med spiseforstyrrelse. Formålet med forløbet er, at deltagerne bliver mere afklarede med deres mål og samtidig opnår større livskvalitet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Under forløbet undervises deltagerne i forskellige værksteder, som skal hjælpe dem med finde ud af, hvad de gerne vil i forhold til uddannelse eller beskæftigelse. Som en af deltagerne siger om forløbet: “Det var virkelig hjælpsomt at arbejde med mine mål – det gav mig et bedre overblik over, hvad jeg gerne vil, og hvad der står i vejen for det.”

Forløbet handler også om rehabilitering og om at mindske spiseforstyrrelsens greb. Værkstederne fokuserer derfor også på, at deltagerne gennem dialektisk adfærdsterapi får nye færdigheder til at regulere deres følelser og indgå i sociale sammenhænge, som f.eks. en arbejdsplads.

Og det kan deltagerne bruge helt konkret: ”Man oplever, at forskellige situationer kan løses via de nye færdigheder,” siger en af deltagerne, mens en anden supplerer: ”Jeg er blevet bevidst om mine mål og har fået hjælp til håndtering af følelser og situationer med mine relationer.”

Forløbet er gratis, og næste hold starter i november. Visitationer starter efter sommerferien.

Du kan læse mere om SPIS og downloade vores henvisningsskema her.