Glædelig jul og godt nytår

2017 har været et begivenhedsrigt år i AskovFonden.

I slutningen af januar glæder vi os til at vi kan præsentere dig for vores årsberetning. Her vil du kunne læse om hvad der har optaget os i 2017 og lidt om året der kommer.

Alle har brug for at føle sig værdifulde, at være noget for nogen og have noget meningsfuldt at lave. Derfor har vi i AskovFonden altid relationen og respekten for det enkelte menneske som primært fokus hver dag. D.11.december afholdt vi en konference på Christiansborg med relationel velfærd som tema, hvor vi sammen med samarbejdspartnere og politikere diskuterede og blev klogere på, hvordan vi arbejder videre med at håndtere de systembarrierer, der er i vores nuværende velfærdsmodel. I samme forbindelse skrev Helle Øbo en kronik, sammen med Carl Holst (MF, Venstre) og Torsten Gejl (MF, Alternativet), som blev bragt i Jyllands Posten dagen efter konferencen. Den kan du læse her

I år har vi også haft fokus på at inddrage brugerne med deres konkrete oplevelser og egne stemmer.  Vi har været på Folkemødet på Bornholm, Roskilde Festival, Ungdommens Folkemøde og senest på Christiansborg, hvor vi har haft brugere fra vores afdelinger med, og de har på modigste vis formidlet, fortalt og debatteret, hvad de mener om vores velfærdssamfund.

Vi vil benytte muligheden til at sige stort TAK for samarbejdet i 2017. I gør os bedre hver dag. Jo mere vi samarbejder og supplerer hinanden, jo mere biddrager vi til, at mennesker på kanten af samfundet bliver en del af fællesskabet.

Rigtig glædelig jul og godt nytår

Kærlig hilsen
Helle Øbo og resten af AskovFonden