Gratis yoga i KBH+

Er du ung mellem 15 og 30 år, så har du her en helt særlig lækker mulighed

GRATIS EFTERMIDDAGSYOGA I KBH+ HVER TIRSDAG FRA 16.30-18.00

Tirsdag eftermiddag byder vi både på klassiske yogastillinger og øvelser fra andre bevægelsesformer. Du kan forvente en time, hvor vi som udgangspunkt guider dig gennem solhilsner, stående, siddende og afsluttende stillinger i varierende omfang. Nogle gange udforsker og udfordrer vi denne opbygning, og prøver andre sekvenser af, andre gange følger vi den klassiske sekvens.

Overordnet elsker vi en kombination af mere dynamisk inspireret sekvenser og opmærksomhed på bevægelserne i kroppen. Vi underviser med henblik på at skabe plads til din vejrtrækning samt med henblik på at opnå mere styrke og stabilitet.

Der er plads til både begyndere og mere øvede, og vi ynder, at der altid er mulighed for at tilpasse, hvor udfordrende det skal være.

Vi glæder os til skønne yoga-eftermiddage med jer!
– Aske og KBH+

//Yoga finder sted i lokalet ‘Body & Soul’ i KBH+. KBH+ ligger ved Emblasgade 175 ved den orange facade ved den store skorsten. Du finder det ved at gå ind af den sorte døre og ned for enden ad gangen ovre i venstre hjørne. Alle kan være med på holdet. Der vil være måtter, hjælpemidler, tæpper man frit kan bruge af i lokalet. Bær gerne behageligt, evt. løstsiddende tøj.

_____________________

AskovFonden KBH+ er et hus med et kulturmiljø, hvor fællesskab, musik, kreativitet, visuel kunst, iværksætteri, teater og projektmageri er platformen for fortællinger og udvikling for aktiv ungdomsdeltagelse – Kom og vær med!

Hvad er KBH+ ?

Hvad kan man ellers i KBH+ ?