Har du et behov du gerne vil have løst på en kreativ og nytænkende måde?

Er du interesseret i at samarbejde med 3 dygtige projektledere fra AskovFonden KBH+’ projektlederuddannelse, Projektakademiet om en konkret projekt på Nørrebro?

På Projektakademiet får de studerende viden og værktøjer, som gør dem i stand til at lede dynamiske projekter og kreative processer. Vi søger organisationer, virksomheder eller andet, der oplever et behov eller potentiale, som de gerne vil arbejde sammen med Projektakademiet om at få løst.

Opgaven skal have en social og/eller kulturel karakter og skabe en positiv forskel for Nørrebro. Projekterne kan bestå af alt fra et procesforløb, et fysisk produkt til udvikling og afvikling af events.

Eksempler på tidligere kundeopgaver er:

·      Skabe større sammenhold i boligområdet PRATER, Rabarberlandet

·      Udvikling af Byens Hegn for Metroselskabet

·      Udvikling af social motionsløb på Nørrebro

·      Miljøkampagne for Miljøpunkt Nørrebro

·      PR Kampagne for Teater Grob

Kriterier

Følgende elementer skal være en del af kundeprojektet:

Idé- og konceptudvikling, projektplanlægning, fundraising, PR og kommunikation, samarbejde og evaluering. Det er alle elementer, som projektlederen bliver undervist i på Projektakademiet.

Projektet skal imødekomme et behov eller potentiale for mennesker på Nørrebro og skabe en positiv forandring for bydelen. KBH+ Projektakademiet arbejder vi grundlæggende for at skabe sammenhængskraft, interaktion og dialog på tværs af borgere på Nørrebro. Projektakademiets projekter skal være funderet i samme værdier.

Forløbet skal være en læreproces for de studerende. Derfor skal kunden være til rådighed til sparring undervejs.

Tid og økonomi

Projektet forløber fra den 22. september til medio november 2016 og afsluttes med en eksamen i slutningen af november 2016.

KBH+ Projektakademiets elever arbejder målrettet med opgaven i ovenstående periode, og der kan forventes ca. 7-15 timers ugentligt arbejde på opgaven pr. elev. Derudover arbejdes der også på opgaven i undervisningstiden i samarbejde med kompetente undervisere og under vejledning af Projektakademiets projektleder.

KBH+ Projektakademiet betaler ikke for opgavens PR, forplejning, materialer mm, dvs. at opgavens økonomiske omkostninger skal afklares mellem den studerende og samarbejdspartneren.

Forventninger

På det første møde mellem projektleder og samarbejdspartner afklares forventningerne til opgaven og defineres succeskriterier. Det aftales ligeledes, hvem der er kontaktperson, samt hvordan og hvor meget projektlederne skal mødes med partneren. Fx hvorvidt projektlederne skal arbejde meget selvstændigt, eller om der behov for et tæt samarbejde med partneren?

For mere info, kontakt:

Tea Fromholt Hansen, tlf. 23315202, tea@askovfonden.dk

Tea