Hvad skal der til for at bryde den negative sociale arv?

AskovFonden er på Folkemøde 2021 på Bornholm. Her laver vi en række små film med politikere om Social Innovation. Hvad mener de, der skal til for, at vi opnår mere innovation på socialområdet, hvad skal der til for at vi bliver bedre til at bryde den negative sociale arv og hvad vil de selv gøre for, at det lykkes?

Det er ikke alle politikerne, der er på Folkemødet i år, selvom de er bredt repræsenteret. Før vi tog afsted mødtes vi med Marianne Jelved (Radikale Venstre) og Mai Mercado (Konservative), de to videoer kan du se her.

Allinge er i år ikke en række telte, hvor man går fra debat til debat, men større debatter fordelt på 11 scener. Mellem debatterne talte vi med Mikkel Warming (Bestyrelsesformand for AskovFonden) og Eva Kjer (Venstre).

I morgen skal vi mødes med Rosa Lund (Enhedslisten), Torsten Gejl (Alternativet), Pernille Vermund (Nye Borgerlige) og Trine Torp (SF). Du kan se filmene i løbet af dagen på Facebook, LinkedIn og Instagram eller her på siden, hvor vi ligger dem samlet op om aftenen.