HVEM SKAL VÆRE NØRREBROS ILDSJÆL 2015?

I KBH+ Projektakademiet er vores projektledere lige nu igang med deres kundecases en af grupperne arbejder sammen med  Nørrebro Lokaludvalg på at fejre de frivillige ildsjæle der arbejder for at bedre Nørrebro!

Se hvad det går ud på her eller ved Facebookeventet

HVEM GØR EN HELT SÆRLIG INDSATS PÅ NØRREBRO?

For 5. år i træk hylder vi frivilligheden på Nørrebro og uddeler 10.000 kr. til én af bydelens superhelte!
Hjælp os – du kan indstille din kandidat til Årets Ildsjæl 2015 senest 18. november 2015. Det eneste krav er, at ildsjælen er frivillig og aktiv på Nørrebro. De første 4-6 nominerede kandidater kommer i Nørrebro-Nordvest-Bladet!

SÅDAN GØR DU
Indstil din kandidat, person eller gruppe ved at skrive max en ½ sides begrundelse til os – beskriv først hvad ildsjælen laver og dernæst hvorfor, kandidaten skal kåres som årets ildsjæl!
Send det til os enten her på vores facebook-event eller på mail til noerrebrolokaludvalg@okf.kk.dk senest den 18. november kl. 12.00. (husk kontaktinformation på både dig og din kandidat).

Som noget helt nyt, har vi i år lavet en PUBLIKUMSPRIS, hvor I kan stemme på jeres favorit til fejringen af Nørrebros Ildsjæl den 24. november! (publikumsprisen er en særlig pris – med en særlig præmie, som desværre ikke er 10.000 kr.)!

De sidste års vindere:
2014: Hanne Olsen fra Caféen Skjolds Plads
2013: Signe og ”Løven” fra Nørrebro United
2012: Erik og Etly fra Dansk Folkehjælp
2011: Mudi og Musa fra Blågårdsbunkeren

Kom og vær med den 24. november 2015, når hverdagens superhelte smider masken!

.
flyer-tw-1