INTERNATIONAL CONFERENCE ON RELATIONAL WELFARE 26 – 28 JUNI

hands2_0

I det seneste årti har udviklingen af den offentlige sektor og forståelsen af velfærd været til debat. Der går ikke en dag uden, vi hører om nye initiativer; den offentlige service skal effektiviseres, slankes og optimeres, og velfærdsydelserne skal moderniseres. Mantraet; ’mere for mindre’ har bidt sig fast.

TAOS Institute Europe, Mandag Morgen og en række andre partnere byder velkommen til en international konference, hvor ny forskning, nye resultater, nye erfaringer og tankevækkende idéer sætter spot på udviklingen af ’Relationel Velfærd’.

Henover tre dage, vil du møde en vifte af førende forskere og praktikere, der deler deres viden og erfaringer om udviklingen. Men konferencen er mere end eksperter og workshop, det er ligeså meget en begivenhed, hvor deltagerne møder engagerede kollegaer fra ind- og udland i behagelige og eksklusive rammer i hjertet af København. Udover et væld af oplæg og workshop bliver der rig lejlighed til at netværke og reflektere sammen med de andre deltagere og oplægsholderne. Hver dag afsluttes med lidt godt til ganen, musik og sjove som alvorlige indslag.

AskovFondens adm direktør Helle Øbo er key note speaker på konferencen. Læs mere her

Helle FB

I AskovFonden har vi gennem 70 år arbejdet med et grundlæggende udgangspunkt, der handler om ”mennesket i centrum”.  Vi har erkendt at varige sociale forandringer kun kan skabes i relationen mellem mennesker.

“Vi ved, at menneskers gode liv afhænger af, om de har mulighed for at være en del af et fællesskab, engagere sig, være noget for nogen og blive behandlet med respekt. Derfor burde relationer og værdighed være centrale pejlemærker i udviklingen af velfærden. Desværre betyder centraliseringen, og de hårde økonomiske styringsmodeller sammen med digitaliseringen, at vi står med et historisk tab af social kapital og menneskelighed i vores samfund.” – Helle Øbo