INTERNATIONAL KONFERENCE OM SOCIALE INVESTERINGER

AskovFonden inviterer, i samarbejde med Skandia, Den Sociale Kapitalfond, Kammeradvokaten, Nordic Development Corporation og Ernst & Young til en international konference om sociale investeringer d. 24. Maj fra kl. 9:00 – 17:00.

Du har måske allerede hørt om konferencen, men har ikke fået tilmeldt dig endnu?
Vi giver dig muligheden for at få et solidt fundament for praktisk handling gennem opbygning af viden og netværk, at blive inspireret af de førende internationale eksperter og diskutere den konkrete danske markedsudvikling.

På vores landingpage kan du få mere information om konferencen, møde vores partnere samt blive klogere på de internationale oplægsholdere, du vil møde på dagen.

Helt eksklusivt kan vi præsentere tidligere rådgiver for Obama-administrationen og direktør for the Social Innovation Fund samt ekspert i sociale investeringer, Paul Carttar, som hovedtaler.
Se alle oplægsholderne her

Fra reaktiv til proaktiv

Nye tider kræver nye løsninger. Der er behov for at gentænke den måde den offentlige sektor, private aktører og civilsamfundet i fællesskab kan bidrage til at løfte de mest udsatte grupper i befolkningen. Dette kan gøres med sociale investeringer, som giver os social impact.
Social Impact er defineret som en betydelig, målbar og positiv ændring af et akut socialt problem. Resultaterne af indsatsen kan måles, og både individet og samfundet vinder ved indsatsen.

I praksis handler det om, at vi skal arbejde for social og økonomisk inklusion ved at lave forebyggende arbejde, fremme social innovation og samarbejde mellem sociale aktører. Vi skal udbygge og finde nye former for samarbejde mellem sektorerne for både implementering og finansiering. Og for at vi kan forsvare finansiering og investeringer i social innovation og forebyggende arbejde skal omkostningerne vejes mod målbare socioøkonomiske resultater.

Vi vil med denne konference skabe et mere solidt fundament for praktisk handling gennem opbygning af viden og netværk blandt de aktører, der ønsker at tage del i udviklingen af fremtidens velfærdsmodeller. Vi giver dig derfor både muligheden for at blive inspireret af de førende internationale eksperter og diskutere den konkrete danske markedsudvikling.

På Konferencen den 24. maj, vil du møde nogle af de mennesker, der har afprøvet disse investeringsmodeller i både teori og praksis. Det er erfaringer, som vi kan bruge som afsæt, så vi ikke skal starte forfra men i stedet kan bygge videre på den knowhow, der allerede findes

Minister for offentlig innovation Sophie Løhde vil åbne konferencen, der foregår på Center For Ledelse i København, og hvor vi i fællesskab udforsker muligheder og potentialer indenfor emnet sociale investeringer i Danmark.

Vi vil løbende udsende mere information om keynote speakers, emnet som helhed og indhold på dagen.

Pris per person: 4.999 kr. ekskl. Moms
 

PRAKTISK INFORMATION

HVORNÅR: Torsdag den 24. maj 2018 fra kl. 9:00 – 17:00
HVOR: CFL (Center For Ledelse), Folke Bernadottes Allé 45, 2100 Kbh Ø
TILMELDING: Mail til konference@askovfonden.dk

Der er et begrænset antal pladser og tilmelding er først gældende, når der er betalt.

Læs mere om konferencen her