JOB: Dialog mod Vold søger psykolog til afdeling i Kbh

AskovFonden søger en psykolog, 37 timer om ugen, til Dialog mod Vold i København. Du vil indgå i et kompetent behandlerteam, som består af 7 psykologer og 2 terapeuter.

Dialog mod Vold er et behandlingstilbud til personer, der udøver vold i nære relationer samt deres partner og børn. Vi arbejder ud fra en kognitiv tilgang med mindfulness som en integreret del af vores praksis. Behandlingsmodellen består af individuel terapi, gruppeterapeutiske forløb, mentaliseringsbaseret parterapi samt behandling til børnene i de voldsramte familier. Viden om motiveringsarbejde, teoretisk forståelse af vold, dets udtryk og konsekvenser, samt faktorer, der beskytter og udfordrer risiko, vil være en fordel.

Vi søger en kollega, som anerkender behovet for evidensbaseret praksis og som kan være med til at omsætte dette til solid klinisk effektivitet. Stillingen indebærer kliniske opgaver i huset og med vores samarbejdspartnere i kommuner og kriminalforsorgen. Ønsket om kontinuerlig professionel udvikling vægtes højt, hvor kompetencer såsom undervisning, formidling og konsultation ses som en integreret funktion af psykologrollen. en service i forandring,

Da vi tilbyder behandling udenfor arbejdstid kan der være forlængede arbejdstimer.

Vi lægger vægt på:

  • At du er metodisk og fagligt stærk.
  • At du brænder for at gøre en forskel for voldsramte familier.
  • At initiativ, uhøjtidelighed og ansvar er ord, der passer på dig.
  • At du kan møde mennesker der lever under svære vilkår, i øjenhøjde.
  • At du er indstillet på at arbejde efter de metoder, som vi har udviklet til behandlingen.
  • At du kan arbejde alene og besidder robusthed til at være sammen med mennesker, der er præget af aggression.

Vi tilbyder:

  • Tilknytning til en udviklingsorienteret og passioneret organisation.
  • Et alsidigt job med spændende udfordringer.
  • En arbejdsplads i udvikling.
  • En aktiv og engageret psykologgruppe.

Vi har afdelinger i Odense, København og Aarhus. Se hjemmeside: dialogmodvold.dk

Hvis du har spørgsmål kan du kontakte afdelingsleder Ulla Damgaard-Sørensen på tlf 20 21 04 94 eller email: ulla.damgaard@dialogmodvold.dk

Ansøgningsfrist er d. 9.oktober 2015 kl. 12.00

Ansøgningen sendes pr. mail til info@dialogmodvold.dk med CV og markeres ”psykolog”. Samtaler afholdes onsdag 14. oktober.

Dialog mod vold_tilrettet_3

Dialog mod Vold er en del af AskovFonden. Se mere www.askovfonden.dk
AskovFonden er en NON profit organisation, der siden starten i 1943 har arbejdet for at skabe sociale løsninger for mennesker der er udsatte. AskovFondens indsatser bliver udviklet med afsæt i de behov, der opstår i samfundet.