Julehjælp hos AskovFonden KBH+

julehjaelp-2

Kom og bidrag til at skabe en række hyggelige middage for unge hjemløse i december måned hos AskovFonden KBH+ i Ragnhildgade 1.

December måned kan være en hård måned for dem, der ikke har fast tag over hovedet eller dem der må rejse fra sofa til sofa. Mange unge hjemløse mangler et sted at gå hen, hvor de kan få en varm bid mad og godt selskab. Derfor vil KBH+ i samarbejde med Ungdommens Røde Kors servere varm aftensmad for unge hjemløse i december måned. Vi kunne godt bruge din hjælp til at skabe nogle gode aftenener, hvor unge kan mødes, og hvor alle får et godt måltid mad i varme rammer.

Helt konkret søger vi frivillige:

  • der vil være en del af serveringsholdet og bidrage med godt humør, hjælp til det praktiske og den gode stemning.
  • der vil bidrage med kreative ideer og være med til at planlægge og afholde mindre aktiviteter i forbindelse med bespisningen.
  • der vil arbejde med kommunikation og dokumentation i forbindelse med projektet – dette indebærer også oplysning om og rekruttering til aftenerne gennem uddeling af flyers mv.
  • der vil bidrage til driften af KBH+’ nystartede café, +Café på Ragnhildgade 1.

Hvornår:

Mandag, onsdag og fredag fra d. 2. december til den 22. december 2016.

Hver dag fra den 23. december til den 30. december 2016 inkl. juleaften.

Om os:

KBH+ er et sted for unge, som vil udvikles, nå deres drømme, starte på en frisk eller har brug for et arbejde. Vi danner sammen rammen for fællesskaber, hvor det er en værdi at være forskellige, fordi vi skal inspireres af nogen, der ikke ligner os selv. I KBH+ findes et kulturmiljø, som de unge selv er med til at forme, hvor musik, kreativitet, visuel kunst, teater og bevægelse er platformen for fortællinger, udvikling og aktiv ungdomsdeltagelse.

Vi arbejder med unge som vil udvikle sig, nå deres drømme, starte på en frisk eller har brug for et arbejde. Uanset om du er blevet vist vejen til KBH+, har fundet den selv eller fået anbefalet os af venner, så er du velkommen her!

KBH+ ligger på Ragnhildgade 1, 2100 København Ø – læs mere på www.kbhplus.dk

Ønsker du at være frivillig eller er du nysgerrig på at høre mere, så ring (23315202) eller skriv til Tea Fromholt på tea@askovfonden.dk

Tilmeld dig her