Kalendergaver til de unge hjemløse

AskovFonden skrev i starten af november på facebook, at vi havde et ønske om at lave en pakkekalender til vores herberg for unge hjemløse. I løbet af ganske få dage var der kommet en stor bunke superfede gaver til de 24 unge, som bor og lever på herberget. Faktisk så mange, at de alle kunne blive forkælet hver dag i december måned.

”Jeg bliver lidt glad hver morgen, når jeg står op og tænker, at lige nu bliver der åbnet en kalendergave i Rådmandsgade 60” siger marketingchef Katja Faurschou som var med Adm. Direktør Helle Øbo ude og aflevere gaverne til de unge.

 

Askovsfondengaver1

Foto: kasperhjorth.dk

 

Tusind tak til de skønne firmaer og privatpersoner, som valgte at donere en eller flere gaver til de unge: Linda Fischer, Lisbet Øbo Willumsen, Pia Nørgaard, Nordgruppen, Ituri Imagine, VEGA, Beauty Concept, Mogens Eggemann, Zenz, Fair Styles, Mette Machon Hayes, Nørrebro Teater, FDM, Face of Copenhagen, Tine Berthelsen, DSB, Costume, Step One, Parken, Levy Restaurants, Rudolph Care, Rebel Hair Design, Karmamann, Social Food og AIAIAI. I er fantastiske, og I gør en forskel.