AskovFondens indsats KBH+ inviterer til månedlig ‘Sketchbook Night’ i vores café. Her vil streetart kunster Andreas Welin skabe et hyggeligt og professionelt rum, til at udvikle og udfordre din tegnestil og skitsebog i et trygt rum.

Det er den 11. oktober kl. 17 – 21
Adressen er KBH+, Emblasgade 175, 2100 Kbh Ø.

 

Andreas vil starte aftenen med undervisning i forskellige tegneteknikker, og senere vil der være tid til at dykke længere ned i skitsebøgerne. Men hvorfor en skitsebogsaften?

En skitsebog er en vigtig ledsager for alle kunstnere

Skitsebogen er det personlige frirum, hvor man kan tegne, male, skrive og udføre idéer uden forventninger fra omverdenen. Kom til en hyggelig aften, hvor vi sammen tegner i vores skitsebog, udveksler idéer og taler sammen, om hvordan skitsebogen kan være med til at forbedre vores kreativitet markant.

Skitsebogen kan danne ramme for både maleri, tegning, collager, som logbog, dagbog og digte – og i dette rum kan du trygt dele det du vil med andre og få hjælp til at udvikle dig, sammen med de andre kunstere og Andreas – uden nødvendigvis at have et mål med din kunst in mente.

Til ‘Sketchbook Nights’ vil der være rig mulighed, for at få feedback på tegne- og maletekniske færdigheder hos kunstneren Andreas Welin.

Der vil være et udvalg af materialer til rådighed

Men tag gerne dine egne med også, især hvis du arbejder med noget specifikt. Vi anbefaler at du har computer/Ipad med, hvis du har mulighed for det, og anbefaler også, at man selv køber en skitsebog af en mindre størrelse, som man kan have med sig overalt.

Om facilitatoren:

Andreas Welin er streetartkunster og tegneunderviser. Han har bl.a. udsmykket husgavle i Melbourne, på Roskilde Festival og her i København. Se mere om hans arbejde her

Spis hjemmefra:) Der vil være snacks og kaffe/te til rådighed til workshoppen. Det er gratis at være med og alle kan dukke op til workshoppen. Vi glæder os til at tegne med dig!

KBH+ er et hus med et kulturmiljø, hvor fællesskab, musik, kreativitet, visuel kunst, iværksætteri, teater og projektmageri er platformen for fortællinger og udvikling for aktiv ungdomsdeltagelse – Kom og vær med!

 

Cafeén er åben som som den plejer inden vi starter

Kom forbi vores café og hæng ud! Her kan du købe en billig kop kaffe, te eller sodavand og blive mødt med et smil af folkene bag disken. Caféen er åben fra 09.00-17.00 mandag-torsdag, og 9:00-15:00 fredag. 

 

Hvad kan man i KBH+?

Se alle arrangementer i KBH+