KBH+ inviterer til en unik fællesspisnings oplevelse! - AskovFonden

KBH+ inviterer til en unik fællesspisnings oplevelse!

KBH+ har i samarbejde med Kvarterkroner og Områdefornyelsen ved Skjolds Plads de sidste par måneder inviteret til nyt fællesskabende koncept “NABO+ FÆLLESSPISNING”.

Fællesspisningerne har haft fokus på at mødes en gang om måneden og sammen nyde en god middag, lavet og præsenteret af en kok, som selv har valgt et måltidskoncept for aftenen. Gennem fællesspisningerne har husets unge vist den alsidighed KBH+ er bygget på.

De unge i vores indsatser har åbnet deres projekter op med stolthed, ved at invitere ind til fællesspisninger i vores café og har vist deres lokaler og projekter på tværs af huset frem for naboerne. De unge står for værtskabet og en aktivitet, samt faciliterer selve spisningen med hjælp fra en samarbejdspartner.

Kreativitet og fællesskab er kerneværdier i KBH+, som vi hylder dagligt i husets hjerte – caféen.  Vi bruger vores cafe som det åbne rum, hvor man kan få erfaring med at arbejde med det gode værtskab. Caféen drives af frivillige, unge der er i forløb, samarbejdspartnere og af KBH+ ansatte.

FORNEM STEMNINGEN FRA VORES NABO+ FÆLLESSPISNING I VIDEOEN HERUNDER.

Vil du med til vores næste NABO+ FÆLLESSPISNING? Så hold øje med vores Instagram, hvor vi hver måned annoncerer tidspunkt og booking af billet.

Hvilke aktiviteter er der i KBH+ i denne måned?