KBH+ IværksætterLAB

Fra idé til business!

Drømmer du om at blive iværksætter, og er du mellem 16 og 26 år, så er KBH+ IværksætterLAB måske noget for dig?

Kurset vil tage dig gennem forløbet fra businessidé til forretningsplan og prototype. Afslutningsvist vil du præsentere din forretningsplan foran et panel af erfarne iværksættere.

Der vil udover konkret undervisning og øvelser også være inspirationsoplæg og feedback fra erfarne iværksættere.

Du behøver ikke have erfaring med eller vide noget om iværksætteri på forhånd. Det er dog en fordel, hvis du har én eller flere mulige virksomhedsidéer fra kursets start.

Der er ansøgningsfrist den 16. marts og kurset forløber fra mandag den 23. marts til og med den 11. maj. Se den fulde beskrivelse og kursusplanen nedenfor. På baggrund af din ansøgning vil du måske blive indkaldt til en optagelsessamtale.

Kurset afholdes i KBH+ på Ragnhildgade 1, og er støttet af Københavns Erhvervshus.

Kurset er gratis, og der er mulighed for at få godkendt kurset som et aktivitetstilbud. Hvis du vil vide mere om det, eller har andre spørgsmål, så kontakt Tea Fromholt på tea@askovfonden.dk / 23315202.

 

Open publication – Free publishing

 

Tidligere erfaringer

I 2013 vandt MadMobilen Lab2700 Talenter i Tingbjerg og Husum og de er kommet langt med deres opstartskapital og den sparring, som de har fået af lokalevirksomheder. De har udviklet en mobil madbod, der serverer mad fra hele verden, lavet af kvinder fra Tingbjerg. Madmobilen har både været med på SmagVerden og har serveret mad for 500 deltagere ved Copenhagen Creative Summit på Københavns Rådhus.

Vinderne af Lab2400 Talenter, der løb af stablen i foråret 2014, blev de seje drenge bag Anti-Trash Basket, som laver en cyklekurv, der kan vendes om,således at der ikke kan lægges skrald i, og de er også godt i gang med at udvikle deres forretningsidé.

Vinderne af sidste års Lab2200 Talenter blev What You Need med deres nødhjælpsautomat til enhver lejlighed. Den rummer alt, hvad du har brug for, når du er på farten såsom strømpebukser, bind, deodorant, make-up, tyggegummi mv.

Det er aldrig til at sige, hvilke idéer der kommer ud af kurset. Det kan være alt fra en alternativ netcafé, events i lokale byrum til nye app’s.

Tidligere virksomheder, der har bidraget og siddet i dommerpanel er: BRF-kredit,Arbejdernes Landsbank, Holcher Arkitekter, Radiometer, Bindslev AS, Schiller House, IBM, Relationshuset Gekko, Kadaver, Thomas Madsen Mygdal, TagDel og AiAiAi.

Tidligere deltagere udtaler om kurset:

et fedt kursus med masser af erfarne og kloge mennesker, der udruster dig til at skabe din egen virksomhed og motiverer dig til det

Fantastisk iværksætterkursus, hvor du udvikler virksomhedsidéer og får gratis hjælp til at starte en virksomhed