KBH+ lancerer Social Business Camp

Social Business Camp er for virksomheder, privatpersoner, offentlige instanser og organisationer, som synes idéen og formålet med at indtænke social innovation ind i en virksomhedsform lyder interessant, eller som måske allerede har en iværksætteridé der skal intigrere borgere på kanten af arbejdsmarkedet. Du kan være en privat virksomhed, privatperson eller repræsentant fra det offentlige.

Vi starter ud her den 6. november kl. 08:00 – 14:00 med vores Social Business Camp #1. Til denne camp; vil Logik & Co inspirerer med deres specifikke forretningsmodel og strategi for beskæftigelse af forskellige udsatte borgergrupper. På dagen introduceres Social Business Model Canvas udviklet af Social+. Herefter udforsker og udvikler deltagerne en forretningsmodel.

Som deltager vil du gå derfra med inspiration, netværk og konkrete værktøjer til forretningsudvikling – og måske en ny forretningsidé.

Du kan tilmelde dig via eventbride her

Læs mere  her


Dagens program: Social Business Camp #1 hos KBH+ med Logik & Co

8:00-8:30 Godmorgen og let morgenmad fra Karmaman, socialøkonomisk virksomhed

8:30-09:00 Intro til dagen og inspirationsoplæg fra AskovFonden KHB+

09:00-9:30 Introduktion til Social+ Business Model Canvas som skitserings- og udviklingsværktøj. Grundlæggende forståelse for implementering og beskæftigelse af udsatte borgere i en forretningsmodel.

9:30-10:30 Inspirationsoplæg fra Logik & Co, som kommenterer på Social+ Business Model Canvas

10:30-11:00 Præsentation af deltagerne og deres idéer og holddannelse

11:00-13:30 Workshop med fokus på Social+ Business Model Canvas hjælper med sparring. Undervejs holder grupperne korte oplæg ud fra de forskelige elementer i Social+ Business Model Canvas.

13:30-14:00 Frokost fra madproducerende socialøkonomisk virksomhed

Social Business Camp er et samarbejde mellem KPH, AskovFonden KBH+ og Københavns Erhvervservice.