KBH+: Mød fremtidens kulturskabere

I KBH+ uddanner vi kreative, handlekraftige kulturskabere! På vores projektlederuddannelse Projektakademiet uddanner vi projektledere, der med kulturen som platform tør bidrage til at gøre en forskel i samfundet. Vi arbejder for at fremme din lyst og dine evner som kulturskaber ved at klæde dig på til at kunne udvikle innovative og kreative projekter og gøre det, som du brænder for.
Projektakademiet er en projektlederuddannelse for kulturskabere. Uddannelsen varer 6-9 måneder. Der er nu optag til næste hold. Deadline er 10. april. Vi holder infodag tirsdag d. 15. marts kl.16.30-18.00 på Ragnhildgade 1.

På Projektakademiet arbejder vi med en bred vifte af temaer som innovation, fællesskab, drømme, trivsel, tryghed, bæredygtighed, engagement, mangfoldighed, møder og dialog på tværs mm..

Vi laver projekter i samarbejde med forskellige partnere. Gennem tiden har vi samarbejdet med Nørrebro Teater, Dansk Arkitektur Center, Teater Grob, Metroselskabet, 48 TIMER, Nørrebros Lokaludvalg, Københavnerteamet, Rabarberbladet, Statens Museum for Kunst, Miljøpunkt Nørrebro, TagDel, Hot Spot Nørrebro, Right to Movement, Blågardens Bibliotek, 2200Kultur og Verdens Kulturcenter.

Her kan du læse mere om Projektakademiet i KBH+

MØD ET PAR AF ELEVERNE

August Skovmand, 28 år.

“Man ved aldrig, hvor idéerne kommer fra. Men jeg ved, at du skal gribe dem, når de er dér.”

August

 

Hvad kendetegner Projektakademiet?
For mig er Projektakademiet et sted, hvor du møder mange forskellige folk. Det er et sted, hvor der er fokus på handling og alternative måder at skabe projekter.

Hvad har det givet dig at gå på Projektakademiet?
Det har givet mig en masse gå på mod. Det har det gjort, fordi det er et miljø, hvor der er plads til at få en idé, og det er trygt at kaste sig ud i det og ikke være bange for at fejle.

Er det sjovt at gå på Projektakademiet?
Man har det altid sjovt med de andre på holdet, men undervisningen er ofte også sjov, fordi man bliver inddraget og skal kaste sig ud i forskellige øvelser. Det er både udfordrende og sjovt. Vi griner meget sammen.

Hvorfor skal man søge Projektakademiet?
Fordi man får et socialt og fagligt netværk. Man har mulighed for at prøve sig selv af i et trygt miljø, og man får en større tro på sig selv og sine idéer.

Maria fra Projektakademiet, 26 år. 

“Det er så smukt, når vi er kreative sammen.”

Maria

 

Hvorfor skal folk søge Projektakademiet?

Det skal de, hvis de har lyst til at arbejde kreativt med projekter, og hvis de går rundt med en masse idéer, de gerne vil have ud i virkeligheden. Ja, og så er det et fedt fællesskab, du får.

Hvad er Projektakademiet for dig?
Det er en projektlederuddannelse, hvor man laver kreative projekter, der skaber en værdi for samfundet. Det er et sted, hvor man kan komme og være sig selv, og hvor der er tid og plads til at udvikle sig selv.

Man lærer nogle ting, som man kan tage med videre, og som er noget, man ikke lærer på sit studie.

Hvad har du lært på Projektakademiet?
Jeg har lært at bygge et projekt op. Jeg ved nu, hvor jeg skal starte og slutte. Jeg har fået mod på at lave de projekter, som jeg brænder for og bruge min kreativitet på en struktureret måde.

Hvordan er undervisningen?
Undervisningen er nogle gange lidt skæv og udfordrende, fordi man arbejder meget med øvelser.