KBH+: OPEN MIC

Fredag den 22. januar kl. 18:00 – 21:30 slår AskovFonden KBH+ dørene op for et Open Mic arrangement med temaet // Gadens Musik //

gadensmusik

Forestil dig at du går i din egen lille bobbel på Strøget, eller i en anden storby. Pludselig vil skæbnen at du går forbi en gademusiker som står og giver alt hvad han/hun har i sig. Du bemærker det og stopper op i nogle minutter for at lytte.

Alle på gaden har enten travlt eller bemærker det ikke.

At den musiker som du lige nu har stoppet op og lytter til, rent faktisk står og åbner sig selv op for en horde af mennesker som bare går forbi som om ingenting sker.

Den musiker ønsker vi at se på en scene.

Derfor har vi bestræbt os på at finde en del af disse artister og give dem rum og tid på scenen ude hos os i Ragnhildgade 1.

Dørene åbnes kl. 18.00 og der vil være aftensmad kl. 18.45.

Herefter trækker vi ind til scenen i Dansesalen og lytter til musikernes numre.

Maden koster 20,- kr. der vil være kød og vegetar muligheder. (Der vil være mulighed for køb af drikkevarer til en fornuftig pris.)

Arrangementet er Gratis. Der vil være en StøtteBøtte til artisterne hvor man kan vælge at smide et beløb i og alt i den går til musikerne

Tilmelding: Vil du gerne deltage skal du sende en mail til malik.mathiassen@askovfonden.dk, skriv hvor mange i deltager og om i spiser kød. Dette er for at sikre os vi har nok gryder sat over til aftensmaden.