KBH+ Projektakademiet i 2017

Projektakademiet – Det handler om at få mod til at gøre en forskel

På KBH+Projektakademiet uddanner vi kreative, handlekraftige kulturskabere! Vi uddanner projektledere, der med kulturen som platform tør bidrage til at gøre en forskel i samfundet. Vi arbejder for at fremme din lyst og dine evner som kulturskaber ved at klæde dig på til at kunne udvikle innovative og kreative projekter og gøre det, som du brænder for.

I forbindelse med årets afslutning er der blevet lavet et årsskrift for Projektakademiet, for dem der kunne have lyst til at kigge med er den her: årsskriftPA2018 Her kan du læse mere om vores projekter, vores resultater og du kan se video fra vores nabodag.

Hvad er KBH+ Projektakademiet

Projektakademiet er en alternativ uddannelse for dig mellem 17 og 30 år. Uddannelsen løber over 6 til 9 måneder fordelt over 3 moduler. På Projektakademiet skaber vi et læringsrum og et eksperimentarium for dig, hvor vi ønsker at give dig værktøjer, viden, mod og mulighed for at prøve kræfter med at skabe innovative projekter. Det er dig selv, der gennem kreative processer kommer frem til, hvordan et projekt kan udformes, så det bidrager til at skabe positive forandringer. Det gør du i samarbejde med borgere, organisationer, foreninger, virksomheder, kommunale aktører mm.

På uddannelsesforløbet møder eleverne inspirerende undervisere og nye projektmetoder, men helt særligt for KBH+ Projektakademiet er, at eleverne oplever et ligeværdigt læringsrum, hvor praksis og refleksion er bærende. Udover at der under forløbet skabes projekter, er den langvarige forandring i høj grad båret af det venskab, faglige fællesskab og mod, som opstår. Læs mere om uddannelsen her

Et væsentligt fokus for 2017 har været at yderligere integrere KBH+ Projektakademiet med de øvrige aktiviteter i huset. Med den stærke forankring i AskovFonden KBH+ er mulighederne for at skabe lokale projekter styrket. Vi ser flere og flere elever fra KBH+ Projektakademiet være aktive efter uddannelsesforløbet, og der er et spirende miljø for at skabe projekter, der går ud over selve
uddannelsens rammer.

Læs og se mere om vores aktiviteter her