KBH+: SE HVAD DER SKER OG KOM OG VÆR MED

Er du ung og har din gang i København, så er AskovFonden KBH+ måske stedet for dig

Vi byder på en række aktiviteter – de fleste er gratis – og top hyggeligt samvær i en af de mest innovative dele af København.

Ud over aktiviteterne har vi hver tirsdag og torsdag åbent i vores cafe, Café Embla, hvor vi serverer lækker mad og drikke til rimelige priser.

Allerede på onsdag den 24. januar har vi en eftermiddag fra kl. 16:30 – 18:30 hvor du er velkommen til at komme og drømme med. Vi drømmer nemlig om endnu mere liv og flere events i Café Embla i 2018!

– Har du gode idéer til sociale og kreative events i vores fede rammer?
– Vil du stå i caféen og sælge byens lækreste og billigste hjemmeristede økokaffe til byens sødeste kunder?

Så kom med på onsdag, hvor vi i caféens hyggelige rammer udvikler idéer for 2018! – der er naturligvis snacks og mad til deltagerne

Kan du ikke komme på onsdag, men har en god idé? Så kontakt frivilligkoordinator Janni på janni.nielsen@askovfonden.dk

Se mere om KBH+ her

 

Her kan du se udvalgte aktiviteter i de kommende 14 dage

Hver tirsdag og torsdag har vi gratis yoga i KBH+

Vil du finde redskaberne til bedre at håndtere en travl hverdag, styrke din krop og lære dig selv bedre at kende, så er yoga noget for dig!

Yoga handler om at forene og skabe balance mellem krop og sind for at opleve en større harmoni i tilværelsen. Gennem yoga løsner man i kroppen op for både psykiske og fysiske spændinger og er dermed til at reducere kroppens stressniveau. I løbet af de 90 minutter vil alle kroppens muskler systematisk blive gennemarbejdet, ens koncentrationsevne vil blive styrket og ens evne til at være nærværende blive optimeret. Yoga er for alle og undervisningen vil bære præg af at sætte den enkeltes udøver selvudvikling i fokus. Det vil betyde, at strukturen derfor varierer fra gang til gang. Undervisningen vil være baseret på klassisk hathayoga, men vil inddrage elementer fra både flow, ashtanga og yin yoga, alt afhængig af klassens deltagere.

Anne Weissenborn er uddannet yogalærer i Nordindien fra Shiva Yoga Peeth, hvor hun har gennemført en 500-timers yogalæreruddannelse. Hun har efterfølgende undervist drop-in timer på samme skole i flere måneder. I undervisningen er hendes fokus at sikre, at alle udøvere forlader timen med mere overskud og ny energi til hverdagen.

Tirsdag og Torsdag kl. 10 – 11:30 OBS! Husk at komme 5 min. før 🙂

Adresse: Emblasgade 175, 2100 København Ø

 

Mindfullness

Hver tirsdag inviterer vi dig til en eftermiddag med gratis mindfulness. Trænger du til en pause fra den ellers travle hverdag, og er du nysgerrig på at lære nogle teknikker til at skabe mere ro og nærvær i dit liv? Så tag med til STRESS AF.

Mindfulness er en metode til personlig udvikling, til at skabe større klarhed omkring automatiske tanke- og handlemønstre og en metode til at træne sin koncentration, opmærksomhed og sit nærvær. Forløbet indeholder praktisk træning i forskellige mindfulness-øvelser, meditation og yoga samt præsentation og snak om forskellige temaer forbundet med mindfulness.

Du behøver ingen forudsætninger eller erfaring for at deltage – udelukkende en åbenhed og nysgerrighed for at lukke øjnene i og gå på opdagelse i det indre univers i samvær med andre. STRESS AF er et drop-in forløb. Du behøver derfor ikke at være der hver gang for at følge med – du kan komme præcis, som det passer dig.

Tag gerne noget behageligt tøj på, som du kan bevæge sig i. Vi vil ofte komme til at lave nogle øvelser på en måtte til at starte med og desuden er det ikke særlig rart at sidde i cowboybukser.

Lea Sommer er udannet mindfulness-instruktør, arbejder som yogalærer og studerer psykologi på sidste år. Lea har gennem de sidste mange år fokuseret på sammenhængen mellem krop og psyke og det at skabe større ro, klarhed og forbundethed i hverdagen.

Tirsdag kl. 16:30 – 18:30 (Hver tirsdag frem til 29. maj)

Adresse: Emblasgade 175, 2100 København Ø

 

Søndags sessioner // Fri træning

Hver søndag flyver der grooves og vibes til gratis fri træning i KBH+’s dansesal. Musikken spiller og dansegulvet er åbent for dem der lyst til at danse, til at bevæge sig, til at blive inspireret, til at høre god musik og til at øve sig. Fri-træning er, at der ikke er nogen decideret underviser, men at man kan udveksle ideer sammen med andre eller øve sig alene.

Musikgenrerne er House og alt hvad der ligger derimellem.
Fra kl. 15-17 – Alle er velkomne, store som små, newbies og øvede og intet niveau er nødvendigt – ALLE kan joine!
Så længe man har glæden og lysten til at bevæge sig er gulvet frit.

Søndag kl. 15 – 17 (Hver søndag frem til 27. maj)

Adresse: Emblasgade 175, 2100 København Ø

 

Workshop // Billedkunst

Har du lyst til at male på lærred?
Hvad enten du har prøvet det før, har tegnet en del eller bare godt kan li’ billeder er der mulighed for at komme i gang nu, med at lære maleteknikker fra en billedkunstner selv.

Ved workshoppen vil du få kendskab til de grundlæggende teknikker i maleri og materiale. Du vil blive støttet i at fremme dit ønskede udtryk i dit billede. Workshoppen giver også mulighed for at blive inspireret af de andre deltagere samtidig med du får ro til at arbejde og fordybe dig. Denne workshop vil give indblik i den kreative branche og du får mulighed for at udstille dine billeder. Det kræver ingen specifikke forudsætninger eller talenter at deltage. Det kræver udelukkende at du har lyst til at komme.

Praktisk information: Workshoppen ledes af Claus Dahl. Claus Dahl erhvervspsykolog og billedkunstner. Claus har arbejdet med tegning og maleri i mange år og er personlig coach for kunstnere og kreative virksomheder.
Workshoppen forløber hver torsdag kl. 11.00-13.00.
Workshoppen kører flere torsdage og har løbende optag.

Tilmelding: Du kan løbende i perioden tilmelde dig. Tilmelding skal ske ved at skrive en mail til Claus på claus.dahl@askovfonden.dk

Obs: Da der er begrænset antal plader, ser vi gerne at du møder op eller giver besked hvis du bliver forhindret i at deltage.
Husk at have tøj med, du ikke har noget imod får malerpletter på sig.

Torsdag kl. 11 – 13 (Hver torsdag, 1. februar – 7. juni)

Adresse: Emblasgade 175, 2100 København Ø